Vesker på Bazar.no

Gjør et veskekupp

Her er Alt for damene-redaksjonens fem veskefavoritter.

VESKER: Designervesker vi ikke kan motstå. Og nå har vi funnet dem brukt til en rimelige penge på Bazar.no!
VESKER: Designervesker vi ikke kan motstå. Og nå har vi funnet dem brukt til en rimelige penge på Bazar.no! Foto: Foto: Produsentene
Publisert Oppdatert

Bazar.no er et nytt motenettsted hvor du kan kjøpe og selge klær, sko og vesker du ikke lenger bruker. I tillegg kan du legge til motebloggen din, og legge ut inspirasjonsbilder av din stil. Bazar er eid av Egmont Hjemmet Mortensen.

Vi i Alt for damene har ikke bare lagt ut salgsannonser med våre egne ting som vi vil selge, - selvsagt spaner vi på hva de andre har å by på!

Her er våre fem veskefavoritter!

1. Vintage Chanel 2.55 Double Flap er en god gammel klassiker, som enhver fashionista sikler på - hvis hun ikke allerede har den i garderoben. Dette er den ultimate pynte-seg-veska, men er også fantastisk fin som glamorøs kontrast til hverdagsklær.

Chanel-vesken selges av Vintage & Luxury, til luksuriøse 14 998 kroner, og er jo nesten for et samleobjekt å regne. Det er jo ikke for Hvermannsen kanskje, men det har jo lov å sikle? I butikk (og Chanel selges kun i ekslusive butikker i utlandet, de har ikke engang egen nettbutikk) må du minst ut med 20 000 kr, så du kan jo tenke på alle pengene du sparer på å kjøpe den brukt!

Dessuten få du ikke denne i butikk lenger, dette er gull fra 80-tallet.

2. Prada Tote i svart skinn er en nydelig hverdagsveske med lang reim i tillegg til håndtakene. Den lange reimen gjør at du også kan bære veska på skulderen, eller på kryss over kroppen som en messenger bag. Prada er svindyrt, så nypris for disse ligger rundt 10 000-12 000 kr.

Denne er velbrukt, men ser pent brukt ut på bildene. Selgeren Fashionista ønsker at du gir bud, men vil ha minst 2000 kr for den. Såfremt den er i god stand, er dette slett ingen dårlig deal!

3. Dior Gaucho Saddlebag er den perfekte veska for våren. Den ble den ultimate it-veska i 2006, og var å finne på armen til hele Hollywoodhæren av trendy damer.

Nå har den fått oppjustert status til ikonveske, og er slett ingen dum investering. Og til 1200 kroner da! Latterlig billig!

4. Alexander Wang har kommet som et stjerneskudd på motehimmelen, og sannelig har han klart det kunststykket det er å forbli der også. Wang-vesker har vært ettertraktet fra dag én, og denne fine og praktiske hverdagsvesken rommer det den bør romme samtidig som du ser kul ut.

At den ikke er svart, men en lys og fresh vårlig olivenfarge er ekstrabonus. Vesken Eugene Satchel får du ikke kjøpt på Wangs egne nettsider lenger i denne fargen, men du finner i svart til 795 dollar, eller ca. 4750 kr. Pluss på moms, toll og frakt - og det blir en pen liten sum ekstra. Så prisen på 3000 kr er slett ikke verst når den er helt ubrukt og med merkelappene på, og du får med både sertitiseringkort og dustbag i tillegg.

5. Marc by Marc Jacobs Totally Turnlock Faridah er superfin i denne metalliske gullfargen! Stor og god, - flere vi kjenner har brukt denne modellen som stelleveske kombinert hverdagsveske når de har gått hjemme med barn. Det sier litt om hvor praktisk den er! Denne koster omtrent 4000 kr i butikk, selger vil ha 1500 for en pent brukt modell. Løp og kjøp, sier vi!

VESKER: Fem vesker vi digger! Alle er funnet på Egmont Hjemmet Mortensens nye tjeneste, Bazar.no. Det er et motenettsted hvor du kan kjøpe og selge, og bli inspirert av moteblogger og fine bilder.
VESKER: Fem vesker vi digger! Alle er funnet på Egmont Hjemmet Mortensens nye tjeneste, Bazar.no. Det er et motenettsted hvor du kan kjøpe og selge, og bli inspirert av moteblogger og fine bilder. Foto: Foto: Printscreens fra Bazar.no

Tips til en hyggelig netthandel

Det er ikke bare bare å handle på nett, og det er noen fallgruver her og der. Å glemme (eller fortrenge) at du kan få en regning i posten på ekstra toll og moms er en av dem.

Men en super fordel med netthandel i Norge, er at du slipper å tenke på at toll og moms kommer i tillegg til oppgitt pris. Frakt tilkommer som regel også innenriks, og på markedsplasser som Bazar.no og Finn.no og liknende, avtales gjerne frakt med selgeren. Vanligvis er det kjøper som betaler frakt.

En annen fallgruve er selvsagt falske varer. Det selges mye uekte vare også i Norge, og særlig er kopierte designervesker utbredt. Selv om det finnes nok av dem som prøver å lure deg, er det også selgere som opplyser om at varen er falsk i annonsen. For eksempel kan det stå "Mulberry-kopi" eller "Chanel-replica" eller liknende i selve teksten. Da er gjerne prisen tilsvarende billig, og kvaliteten deretter. Og bare for å ha det på det rene, vi anbefaler ingen å kjøpe fake. Hos oss er det kun ekte vare som gjelder!

Finner du merkevarer som er foruroligende billig, så er det antakelig enten en feil eller fake, og alarmklokkene bør begynne å ringe. Be gjerne om kvittering, ekthetsbevis eller noe annet som kan bekrefte autentisiteten dersom du er i tvil. Bor du i nærheten av selger, er det absolutt beste å kunne se og vurdere varen før du kjøper.

God shopping!

Vinn en Balenciaga-veske

Nå er det en drøy uke igjen av Balenciaga-konkurransen på Bazar.

Registerer du deg og legger inn tre annonser eller mer før den 31.januar, er du med i trekningen av en helt fantastisk City-veske fra Balenciaga. Denne vesken er det månedslange ventelister på! Les mer på Bazars nettside.

Les også:

Kjøp undertøy på nett

Slik får du drømmekroppen på 5 minutter

Dette gjør vi feil når vi føner håret

Slik vasker du klærne som ikke skal vaskes

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen