Valentinestips

Så søtt at du får hull i tenna.
Så søtt at du får hull i tenna.
Publisert Oppdatert

Dette er en litt trist sak å skrive for meg, ettersom jeg er evig singel, men noen må jo gjøre jobben!

Valentinesday kommer snikende inn på oss midt i februar måned, og selv om den ikke er like populær her i Norge som i , for eksempel, USA, så er det allikevel mange som gjør noe ekstra ut av dagen.

Jeg mener selv at dagen har oppstått etter en sammensvergelse av alle bamse-,sjokolade-,blomste- og gratulasjonskortselskap for å tjene penger på oss dumme forbrukere. Og selvfølgelig for å få oss stakkars single tapere til å føle oss enda mer alene. Uansett!

Her er tipsene du trenger for å lage en perfekt valentineskveld hjemme!

Til henne:

Er du heldig, så er det Arsenal-kamp denne dagen. Det høres kanskje ut som en kjip Valentinesday,men hva med å planlegge kvelden, slik at dere får vært sammen, og at han samtidig får med seg kampen? Han vil være deg evig takknemlig.

Og hva passer vel bedre til fotballkamp enn pizza? Øl kanskje, men det er en annen sak. Selv om typen kanskje er fornøyd med en Grændis, slå allikevel til med en hjemmelaget herlighet. Finn ut hva yndlingsfyllet hans er, og imponer med din overveldende kunnskap om hans favoritter.

Til han:

Du har selvfølgelig allerede lest artikkelen om hvordan du lager en romantisk kveld for kjæresten din,så dette blir ingen sak!

Det som er spesielt med Valentinesday, er at det skal være ekstra klissete, og nesten for romantisk.

Ikke spar på rosebladene og champagne.

Cupcakes

Sjokolademousse

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen