Test av margarin

De verste har oljesøl i kantene, de beste smaker godt smør

Vi har testet 13 ulike typer bordmargarin.

13 TYPER: Stort sprik i smaksvurderingen av 13 typer margarin. De med god smørsmak kommer best ut av det. FOTO: Øyvind Lie
13 TYPER: Stort sprik i smaksvurderingen av 13 typer margarin. De med god smørsmak kommer best ut av det. FOTO: Øyvind Lie
Sist oppdatert

Om testen:

Alle produktene ble smakt blindt (testpanelet visste ikke hva de fikk servert). I testpanelet satt Morten Leiren og Jan Mårtensson. De er begge kokker og jobber til daglig hos Fjelberg Fisk & Vilt. Leiren har gått i lære på Grand Hotell og har jobbet på flere av Oslos restauranter. Mårtensson har tidligere vært kjøkkensjef på Stortorvet Gjestgiveri.

Produktene er vurdert eter en skala fra en til seks, der seks er best.

De ble tatt rett ut av kjøleskapet før testingen, og de ble smakt både med og uten brødskive. Det er ikke tatt hensyn til pris, kun smak. Alle produktene ble testet blindt (testpanelet visste ikke hva som ble servert).

Denne saken ble første gang publisert 01/09 2015, og sist oppdatert 29/06 2017.

Les også