Pasta med kjøttdeig og tomatsalsa
En pastarett med kjøttdeig og tomatsaus er ofte redningen på hverdagen. I denne retten spanderer vi en dasj rømme og friske tomater.

Pasta med kjøttdeig og tomatsalsa
Ingredienser
400 g kjøttdeig
400 g pasta
4 ss lettrømme
Tomatsalsa:
½ stk. løk
3 stk. tomat
2 ss friske urter (feks; rosmarin, basilikum, timian) (kan også bruke tørkede urter)
2 ss balsamicoeddik
2 ss olivenolje
½ ts salt
¼ ts pepper
Slik gjør du:
1. Stek kjøttdeigen for seg selv. Kok pastaen.
2. Hakk løk og skjær tomatene i små biter. Tilsett finhakkede friske krydderurter. Bland alt sammen med balsamicoeddik, olivenolje og smak til med salt og pepper.
3. Legg pasta på en tallerken, ha over kjøttdeigen. Hell over litt rømme og legg tomatsalsaen på toppen.
Matretten er fra Matprat.no