Ovnsbakt sei med tomat, paprika og rødløk
Sa du at sei er grå og kjedelig? Sjansen er stor for at du forandrer mening etter å ha smakt denne ovnsbakte utgaven med smaker fra middelhavskjøkkenet.

Ingredienser:
(4 porsjoner)
800g skinn og beinfri seifilet
0,5dl olivenolje
2 rød løk i ca 1 cm tykke skiver
1 rød paprika i skiver på langs
1 gul paprika i skiver på langs
1 finhakket hvitløksbåt
6 tomater i ca 1 cm strimler, uten skinn og kjerner
3 ss hakket frisk persille
saft av 1 sitron
3 ss finstrimlet frisk basilikum
salt og pepper
Fremgangsmåte:
Sett stekeovnen på 200 grader. Dryss salt og pepper på fisken og sett den til side.
Varm olivenolje, ha i løken og surr til den er myk. Ha i paprika og stek ca 5 minutter. Ha i hvitløk og tomater og surr under lokk ca 5 minutter. Rør inn persille og basilikum og smak til med salt og pepper.
Pensle fisken med olje og legg den i en ildfast form. Stek ved 200 grader i ca 10 minutter eller til den er ferdig.
Drypp presset sitronsaft over og server med grønnsaksausen.
Oppskriften er hentet fra godfisk.no