Oppskrifter til helgen

Din 3-retters meny til helgen

Her er oppskrfitene som gjør helgen din morsom.

Sist oppdatert

Endelig helg igjen!

Og vi har laget er meny det er lett å la seg friste av.

Forretten

Aspargessen er i sessong nå. Er du riktig heldig får du tak i norske varianter. Følg verdensmester Geir Skeies enkle oppskrift og bli et lykkeligere menneske.

Hovedrett

Grillsessongen er også forlengst i gang. Derfor har jeg valgt ut en lettvint og morsom kyllingrett. Kyllingbrystet grilles på vanlig måte, men det er (alltid) tilbehøret som gjør den store forskjellen. Gulrotmos har du kanskje ikke laget. Det er dumt for det er supergodt. Jeg pleier å ha litt kuminfrø i den. Plutselig blir de trauste gulrøttene eksotiske og spennende.

Dessert

Denne enkle kaka kan du lage i forveien. Den kombinerer noen av verdens beste ting, nemlig karamell og nøtter. I oppskriften bruker jeg macadamianøtter som er dyre og noen gangere litt vriene å få tak i. Du kan bruke andre nøtter om du vil, men lov meg at du gjør et forsøk på å skaffe det undertegnede vil karakterisere som verdens beste nøtter.

God helg!

Denne saken ble første gang publisert 29/05 2009, og sist oppdatert 26/06 2017.

Les også