Brød med tyttebær

Dette brødet fullt av antioksidanter .

Bak et brød med blåbær, bjørnebær og tyttebær. Bærene beskytter mot urinveisinfeksjon og kreft og bedrer synet.
Publisert Sist oppdatert

Har du tyttebær i frysa?

Tenkte det.

Det vanligste er å lage syltetøy eller rørte bær som vi bruker som tilbehør til middagen. Og det er fint og bra for helse-Norge at vi har innebygde tyttebærtradisjoner.

Men tyttebær kan brukes til andre ting også. For eksempel i brød!

Les også: 9 deilige brødoppskrifter

Les også: Slik lager du perfekt risotto

Les også: Koker du pastaen riktig?

Hjemmets faste matskribent Kristin Jøtun gir deg denne oppskriften (se nedenfor) på tyttebærbrød. i tyttebær finnes det en masse antioksidanter, riktignok litt mindre enn blåbær, men fortsatt mye mer enn i annen frukt.

Lykke til!