Kylling-enchiladas
Lett å like for både barn og voksne, og kanskje en spennende vri på lørdagskyllingen?

(4 porsjoner)
1 grillet kylling (u/skinn)
1 løk
2 fedd hvitløk
1 ss olje
3 dl lettrømme
1 boks Campell kyllingsuppe
2-4 jalapeño-pepper (etter smak)
salt og pepper
1 pk. myke tortilla
200 g cheddarost eller annen gul ost
Stek grovhakket løk og finhakket hvitløk gyllent i en gryte med litt olje, hell over rømme og boksen med kyllingsuppe. Skru varmen helt ned på platen. Tilsett finhakket jalapeño. Ta til side ¿ av blandingen. Bland resten med kyllingen.
Fordel kyllingblandingen i tortillaene, rull sammen og legg over i en smurt ildfast form inntil hverandre. Ta resten av kyllingfyllet over tortillaene og rasp cheddarost over. Stekes til osten er gyllen ved 230° i 10-15 minutter.
Server kyllingenchiladasene rykende varme med frisk salat, salsasaus og rømme til.