Hvordan få saftige lammekoteletter på grillen
Grillede lammekoteletter med råstekte grønnsaker og basilikumpesto
Med massevis av gode smaker, kan dette lett bli sommerens grillslager!
Å lage sin egen basilikumpesto er veldig enkelt og kjapt hvis du har en blender, stavmikser eller food processor, og den hjemmelagde versjonen er så utrolig mye bedre enn alle versjoner du får kjøpt i butikken!
En god basilikumpesto passer til veldig mange av sommerens smaker, disse lammekotelettene og råstekte grønnsaker inkludert!
Om du ikke finner lammekoteletter i butikken, kan du velge svinekoteletter istedenfor. Det funker også veldig bra. Samme hvilken type koteletter du velger, er det et godt valg å ta litt tykke koteletter. De er det lettest å få et saftig resultat med!
Pestoen holder seg i kjøleskapet noen dager, så du kan gjerne lage dobbel porsjon når du først er i gang. Da kan du jo spise denne mozzarella- og tomatsalaten med spekeskinke og pesto neste dag og bake pestoboller av restene!
Det er mange land som bruker mye mer lammekjøtt enn oss på grillen, men skulle du være så heldig å komme over lammekjøttdeig i butikken, må du prøve deg på denne lammeburgeren med mengder av hvitløk! Eller lage Clotilde Dusouilers nydelige grillspyd med lam og timian!
Nå kan sommeren komme for fullt! Vi er klare!
Denne saken ble første gang publisert 14/07 2015, og sist oppdatert 26/06 2017.