Hellstrøm med ny vin

Hellstrøm med ny vin

Smaker den godt? Vi har testa...

HELLSTRØMS NYE VIN: Hellstrøm kommer med vin!
HELLSTRØMS NYE VIN: Hellstrøm kommer med vin! Foto: Foto: Christopher Sjuve
Publisert Oppdatert

Eyvind Hellstrøm lanserte i går sin egen rødvin. Det ble gjort med brask, bram, grillet kjøtt og masse rødvin på utestedet Skaugum i Oslo.

En stort oppbud av det som kan krype og gå av mat- og vininteresserte var til stede. Og fikk smake på den nye vinen.

- Et måltid er ikke fullkomment uten rødvin, sier Hellstrøm som også er aktuell med ny programserie på TV3, Hellstrøm rydder opp hjemme .

- For meg er landskapet sør i Rhône det vakreste som finnes. Det oser av fersken, hvitløk, rosmarin, lam... og rødvin, forteller Hellstrøm i kjent stil.

I forbindelse med lanseringen ble det laget en video hvor vi får se Hellstrøm, eh, fra en ny side:

</p> <h4>Hva med vinen?</h4> <p>- Du får mye vin for penga, sier Arnie Stalheim, vår vinekspert som har massevis av <a href="http://www.klikk.no/system/topicRoot/Vintips/">gode vintips</a> å gi.</p> <p>Vinen vil koste 150 kroner på Vinmonopolet. Hellstrøms rødvin er en blanding av tre druetyper, henholdsvis 80% Grenache, 15% Syrah og 5% Mourvedre.</p> <p>- Jeg er i utgangspunktet ingen fan av grenache-druen. Men, dette er en uvanlig god variant, innrømmer Arnie. Når han blir presset til å gi poeng mener han at den fortjener 85 eller 86 poeng.</p> <p>Vinen er laget i samarbeid med den norske vinimportøren Christopher Mostue og vinmakeren Francois Perrin fra det sagnomsuste Château de Beaucastel som er viden kjent for produksjon av høykvalitetsviner.</p> <p>Planlegger du å lage <a href="http://www.klikk.no/mat/spise/article520945.ece">perfekt biff</a> til rødvinen, så sjekk ut <a href="http://www.klikk.no/mat/spise/article698407.ece">Hellstrøms bearnaiseoppskrift her (med video)</a>.</p> <p>Nedenfor har vi samlet noen oppskrifter som passer godt til rødvin. Enda flere oppskrifter fra Hellstrøm finner du <a href="http://oppskrift.klikk.no">her</a>.</p> <p> <strong>(Over 23.000 følger Sjuve på <a href="http://www.facebook.com/home.php#!/pages/Sjuves-oppskrift/123193231069892">Facebook</a> og får svar på alt de lurer på om mat)</strong> </p> <p>Vil du ha gode oppskrifter i innboksen din hver fredag? Klikk <a href="http://hm-magasiner.no/kampanje/innmelding.jsp">her</a> </p> <p> <strong>Les også:</strong> </p> <p> <a href="http://www.klikk.no/mat/spise/article697005.ece">Slik lager du DeLuxe-poteter</a> </p> <p> <a href="http://www.klikk.no/mat/spise/article673320.ece">En ukemeny for deg som liker god mat</a> </p> <p> <a href="http://www.klikk.no/mat/spise/article420861.ece">Slik lager du perfekte muffins</a> </p> <p> <a href="http://www.klikk.no/mat/spise/article516888.ece">10 oppskrifter med kjøttdeig</a> </p> <p> <a href="http://oppskrift.klikk.no">Her kan du søke blant 4000 oppskrifter!</a> </p> <div id="fb-root"> </div> <script src="http://connect.facebook.net/en_US/all.js#appId=162131997131905&amp;xfbml=1" type="text/javascript"> </script> <br/> <br/> </div>

Erik Hannemann

Biff med soppstuing

Med litt sopp blir biffen enda bedre.

Se hele oppskriften

Ingredienser:

200 g Kantareller

2 ss Smør

1.5 dl Fløte

2 skiver Entrecôte

Erik Hannemann

Enkel peppersaus

Biff med peppersaus? Her er oppskriften!

Se hele oppskriften

Ingredienser:

15 stk Pepperkorn

5 ss Cognac

2 dl Kremfløte

Salt

2 ss Smør

Erik Hannemann

Klassisk lammestek med silkemyk sellerirotmos

Denne lammesteken er av helt klassisk karakter. Helt fantastisk. Det er vanskelig å si nøyaktig hvor lang tid det tar, men beregn minst 2 timer.

Se hele oppskriften

Til 4 porsjoner

0.5 potte Rosmarin

2 stk Hvitløk

1 stk Lammelår

2 stk Selleri

200 g Smør

1 kg Poteter

Olje

4 dl Rødvin

2 ts Sukker

1 ts Maisenna

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning