Speed Peeler

Helt perfekt!

Oslo, 23.01.2015
Potetskrellere fotografert for Ina RS
Foto for klikk.no: Bj�rn Inge Karlsen 
Egmont Publishing AS
977 966 26
Oslo, 23.01.2015 Potetskrellere fotografert for Ina RS Foto for klikk.no: Bj�rn Inge Karlsen Egmont Publishing AS 977 966 26
Publisert Oppdatert

Jamie Olivers Speed Peeler falt virkelig i god smak hos testerne. Veganmisjonen er spesielt begeistret:

- Yess, denne liker jeg! Jeg elsker den faktisk!!

Begge trekker frem at skrelleren føles proff og at den utfører jobben med glans: den skreller fine, lange, tynne og brede skrell uten at man trenger å bruke krefter for å skrelle.

- Skrellet havner pent og pyntelig rett under der du skreller, så du slipper skrell som flyr rundt. Ble stående og skrelle og skrelle, bare fordi det var så deilig å skrelle med den, skriver Johansen.

Denne selges blant annet hos Jernia og Traktøren i Norge.

 

Effektivitet

Skreller fine, lange, tynne og brede skrell. Sklir veldig lett over grønnsaken som skrelles. Den skreller perfekt (!) tykkelse på skallet og den er superskarp. Skrellet faller av skrelleren straks og ingenting setter seg fast. Skrellet havner pent og pyntelig rett under der du skreller, så du slipper skrell som flyr rundt.

Utforming

Veldig god å holde i. Trenger ikke bruke krefter for å skrelle. Føles veldig proff å holde i. Perfekt størrelse for min hånd (medium damehånd).

Funksjonalitet

Trygg og god å bruke. Føles veldig proff og bra å holde på med. Får jobben gjort på en veldig god måte.

Rengjøring

Lett å rengjøre. Kan gå i oppvaskmaskin.

Spesifikasjoner

Produsent Jamie Oliver
Pris 99

Konklusjon

Best i test!

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning