Matforum

Snakk med mat i munnen

Vi har 15 bøker som vi lodder ut til de som skriver ett innlegg i helgen!

MAT ER MORO: Snakk også løst om det meste i vår kategori, ""Rundt kjøkkenbordet"".

MAT ER MORO: Snakk også løst om det meste i vår kategori, ""Rundt kjøkkenbordet"". Foto: ILLUSTRASJON: Anne Victoria Frogner

Publisert Oppdatert

Er planen å lage en så god middag at daten din tigger om å få overnatte? Svir du eggene hver eneste søndag morgen og sørger for røyk i oppgangen og full utrykning? Sliter du med å få vekk rødvinsflekkene fra din splitter nye og kritthvite sofa? Vil du vite hvordan du kan lage deilige makroner helt selv?

Eller har du bare lyst til å kjefte, smelle og diskutere i den brede kategorien "Rundt kjøkkenbordet"? Da er vårt splitter nye matforum noe for deg:

LOGG DEG INN HER!

Drikke med stil

På Klikk.no sitt nye matforum diskuteres det også drikke, både med og uten alkohol: Kan man egentlig drikke rødvin til laks? Og er det ikke egentlig litt hipt å drikke rosévin om vinteren? Hva med oppskriften på en supersmoothie?

Still spørsmål, få svar eller diskuter så fillene fyker. Om det du vil. Uansett alder.

Måndens matidé

Hver måned vil vår kåring, Månedens matidé gå av stabelen. Her velger vi en vinner blant kreative innlegg, spørsmål, svar og diskusjoner.

Har du komponert en rågod drink?

Laget en energirik smoothie av en underlig og spennende ingrediensmix? Eller har du funnet på noe crazy eller kult på kjøkkenet, hva som helst som andre bare MÅ høre om? Vi trekker en vinner hver måned som får flotte premier fra våre samarbeidspartnere.

I tillegg planlegger vi en rekke andre aktiviteter knyttet til mat. Fotokonkurranser, quizer og drinkoppskrifter står på programmet fremover.

Forum for matglade

KUNSTFERDIGE DRIKKER: Godt for både øyne og smaksløker.

KUNSTFERDIGE DRIKKER: Godt for både øyne og smaksløker. Foto: ILLUSTRASJONSFOTO: Anne Victoria Frogner/ Christopher Sjuve

I Klikk.no sitt nye matforum møter du matglade mennesker på alle nivåer.

Du finner alt fra hobbykokker og gourmetkokker, til dem som knapt kan koke en potet, men gjerne vil lære det. Kort sagt: Amatører, proffer, midt i mellom og dem som kun har betraktet mammas matlaging fra sidelinjen.

- Det fine med mat er at man aldri blir utlært. Alle lurer på noe. Noen kan mer enn andre, men noen kan alltid mer enn deg om noe. I vårt matforum skal alle få tips og hjelp og slik blir maten - og livet - bedre, sier Christopher Sjuve, matansvarlig og flermedial redaktør i Klikk.no.

Christopher er selv aktiv i matforumet og deler gjerne av sin årlange erfaring og gir gode råd, tips og triks.

Les mer:

MAT OG DRIKKE TIL BESVÆR: Få hjelp til forskrudde problemstillinger med mat og drikke i sentrum.

MAT OG DRIKKE TIL BESVÆR: Få hjelp til forskrudde problemstillinger med mat og drikke i sentrum. Foto: ILLUSTRASJON: Anne Victoria Frogner

Kan man lage krem av noe lettere enn fløte?

MATKUNST: Kyllingmiddag i fantastiske Eze, Frankrike.

MATKUNST: Kyllingmiddag i fantastiske Eze, Frankrike. Foto: ILLUSTRASJONSFOTO: Anne Victoria Frogner

Kan man egentlig drikke rødvin til laks?

Restauranttips i København?

Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning