Rex Peeler

- Er det noe galt med poteten?

Oslo, 23.01.2015
Potetskrellere fotografert for Ina RS
Foto for klikk.no: Bj�rn Inge Karlsen 
Egmont Publishing AS
977 966 26
Oslo, 23.01.2015 Potetskrellere fotografert for Ina RS Foto for klikk.no: Bj�rn Inge Karlsen Egmont Publishing AS 977 966 26
Publisert Oppdatert

Testerne er uenige om Victorinox-skrelleren er tung eller lett. Det påvirker også deres vurdering.

Mens Fru Timians Marit Røttingsnes Westlie mener skreller glir lett fram og tilbake hadde Jane Johansen fra Veganmisjonen større vansker.

Hun merket at poteten gjorde motsand.

- Jeg begynte faktisk å lure på om det var noe galt med poteten, så jeg testet den samme poteten med skrelleren fra Jamie Oliver, og det var en helt annen verden, forteller hun.

Victorinox Rex selges blant annet hos Rafens.

Effektivitet

Skreller lange, fine og brede skrell. Sklir lett over grønnsakene. Trenger nesten ikke å bruke krefter. Du skreller lett både fra og mot deg. Veganmisjonen mener den er tung. Det kjennes ut som om poteten gjør motstand. Er bladet uskarpt?

Utforming

Ligger godt i hånda. Den lille "pinnen" som man kan hvile pekefingeren på gjør at man får god kontroll på skrelleren og den virker stabil. Skrelleren er litt bred i utformingen, men fordi den er så lett, blir en enkel å holde selv om. Føles veldig proff å skrelle med.

Rengjøring

Enkel og grei. Blir stygg av å bli vasket i oppvaskmaskin, så håndvask er nok tingen.

Spesifikasjoner

Produsent Victorinox
Pris 49

Konklusjon

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning