Kjapp og enkel sjokoladekake i langpanne
Barnas sjokoladekake-favoritt: En lettbakt og populær bursdagskake som alltid blir vellykket!

Dette trenger du:
- 5 egg
- 5 dl sukker
- 300 g smør
- 9 dl hvetemel
- 2 ts bakepulver
- 4 ss kakao
- 3½ dl melk
Sjokoladeglasur:
- 300 g melis
- 120 g smør, romtemperert
- 6 ss kaffe
- 2 ss kakao
- 2 ts vaniljesukker
- Non Stop
Dette gjør du:
Pisk egg og sukker til eggedosis.
Smelt smøret, avkjøl litt og ha det i eggedosisen.
Sikt inn mel, bakepulver og kakao og vend forsiktig inn vekselvis med melken. Bland til en klumpfri røre.
Hell røren i en bakepapirkledd langpanne på ca. 30 x 40 cm og stek midt i ovnen ved 180 grader i 30–40 minutter.
Sjekk med en kakepinne om kaken er ferdig stekt.
Avkjøl kaken i langpannen på en rist.
Bland alle ingrediensene til glasuren i en mikser og visp til en glatt og fyldig glasur.
Fordel glasuren over kaken og pynt med Non Stop.
I tillegg til glasuren har vi hatt litt ekstra sjokoladesaus over kaken.