Outdoorchef Ascona 570G

Her er det tenkt nytt, og delvis vellykket etter vår mening

Foto: Foto:Erik Hannemann
Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Bra varmefordeling

- Dårlig stekeskorpe

Her er en grill der produsenten har tenkt nytt. Dette er en gass kulegrill med to sirkulære brennerere. Over disse sitter det skjold som kan tilpasses ulike stekemetoder. Det fungerer bra på langtidsteking, men vi slet mer med å få biffen skikkelig stekt.

Byggekvalitet

Grillen virker enkel og solid, likevel litt raklete. Grei finish og fint med litt med treverk. Pluss for god støpejernsrist.

Jevn varme

Jevn, fin varmefordeling over hele risten.

Brukervennlighet

Grillen er lett å tenne, og den har en bra brennerløsning som gir mage muligheter. Det er litt lite futt, men bra opplegg for direkte og indirekte varme. Det går greit å få stabil varme, men du må fyre mye for å komme opp i temperatur. Det er uvant med bord og betjening på samme side og det er litt lite bordplass. Du blir stående litt langt unna. Ellers bra håndtak med litt upresise, men ellers greie brytere. Veldig enkelt renhold. Det er lett å komme til, og fettet går via en stor trakt som leder fettet rett i koppen.

Varmeevne

Her er det dårlig stekeskorpe, kjøttet blir mer bakt enn stekt. Her holder vi heller en knapp på langtidssteking

Spesifikasjoner

Produsent Outdoorchef
Pris 3990
Antall brennere (unntatt sidebrenner) 2
Størrelse på grillrist i cm Ø54cm
Vekt i kg. 29
Ekstrautstyr

Konklusjon

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning