Matforum

Logg deg inn og vinn!

Sjekk ut Klikk Mat sitt splitter nye diskusjonsforum.

MATMUMS I MATFORUM: Her finner du det meste om mat og drikke.
MATMUMS I MATFORUM: Her finner du det meste om mat og drikke. Foto: ILLUSTRASJON: Anne Victoria Frogner
Publisert Oppdatert

Er planen å lage en så god middag at daten din tigger om å få overnatte? Svir du eggene hver eneste søndag morgen og sørger for røyk i oppgangen og full utrykning? Sliter du med å få vekk rødvinsflekkene fra din splitter nye og kritthvite sofa? Vil du vite hvordan du kan lage deilige makroner helt selv?

Eller har du bare lyst til å kjefte, smelle og diskutere i den brede kategorien "Rundt kjøkkenbordet"? Da er vårt splitter nye matforum noe for deg:

LOGG DEG INN HER!

Drikke med stil

På Klikk.no sitt nye matforum diskuteres det også drikke, både med og uten alkohol: Kan man egentlig drikke rødvin til laks? Og er det ikke egentlig litt hipt å drikke rosévin om vinteren? Hva med oppskriften på en supersmoothie?

Still spørsmål, få svar eller diskuter så fillene fyker. Om det du vil. Uansett alder.

Måndens matidé

Hver måned vil vår kåring, Månedens matidé gå av stabelen. Her velger vi en vinner blant kreative innlegg, spørsmål, svar og diskusjoner.

Har du komponert en rågod drink?

Laget en energirik smoothie av en underlig og spennende ingrediensmix? Eller har du funnet på noe crazy eller kult på kjøkkenet, hva som helst som andre bare MÅ høre om? Vi trekker en vinner hver måned som får flotte premier fra våre samarbeidspartnere.

I tillegg planlegger vi en rekke andre aktiviteter knyttet til mat. Fotokonkurranser, quizer og drinkoppskrifter står på programmet fremover.

Forum for matglade

Vi deler ut kokebøker

De 20 første som melder seg inn og kaster seg inn i diskusjoner vil få kokeboken til Nigella Lawson. Meld deg inn HER.

For ordens skyld: Det er gratis. Så hent frem matelskeren i deg og bli med.

Vi ønsker deg velkommen til bords.

I Klikk.no sitt nye matforum møter du matglade mennesker på alle nivåer.

Du finner alt fra hobbykokker og gourmetkokker, til dem som knapt kan koke en potet, men gjerne vil lære det. Kort sagt: Amatører, proffer, midt i mellom og dem som kun har betraktet mammas matlaging fra sidelinjen.

- Det fine med mat er at man aldri blir utlært. Alle lurer på noe. Noen kan mer enn andre, men noen kan alltid mer enn deg om noe. I vårt matforum skal alle få tips og hjelp og slik blir maten - og livet - bedre, sier Christopher Sjuve, matansvarlig og flermedial redaktør i Klikk.no.

Christopher er selv aktiv i matforumet og deler gjerne av sin årlange erfaring og gir gode råd, tips og triks.

Les mer:

TID FOR KAFFE: Eller kanskje en hikkas på sengkanten? Gjør det med stil og få oppskriften av oss.
TID FOR KAFFE: Eller kanskje en hikkas på sengkanten? Gjør det med stil og få oppskriften av oss. Foto: ILLUSTRASJON: Anne Victoria Frogner

Kan man lage krem av noe lettere enn fløte?

Kan man egentlig drikke rødvin til laks?

Restauranttips i København?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning