Good Grips Sving

Lever ikke opp til navnet

Oslo, 23.01.2015
Potetskrellere fotografert for Ina RS
Foto for klikk.no: Bj�rn Inge Karlsen 
Egmont Publishing AS
977 966 26
Oslo, 23.01.2015 Potetskrellere fotografert for Ina RS Foto for klikk.no: Bj�rn Inge Karlsen Egmont Publishing AS 977 966 26
Publisert Oppdatert

- Jeg ble litt skuffet over at den ikke er bedre å holde i ettersom den tross alt heter "Good Grip", sier Fru Timian-blogger Marit Røttingsnes Westlie.

OXOs skreller beskrives om "tung og klumpete" og får trekk for at skrellet har en tendens til å sette seg fast. 

Veganmisjonens Jane Johansen mener den rett og slett er tung å bruke. Hun syns også den skreller for tykt, noe Westlie er uenig i.

Begge trekker imidlertid frem at skrelleren muligens passer bedre for folk med litt større hender.

Good Grips selges blant annet hos Jernia.

Effektivitet

Tung å bruke. Virker nesten som om knivbladet er for tykt, eller uskarpt. Skrellet setter seg ofte fast i bladet, noe som gjør det tungvint og irriterende. En tester mener den skreller altfor tykt. En annen mener den skreller brede, fine skrell.

Utforming

Føles litt stor og klumpete i hånda, og må derfor bruke litt for mye krefter for å holde den på plass i hånda. Passer kanskje bedre til den som har en større hånd? Ellers er den god å skrelle med og grei å holde i.

Rengjøring

Lett å gjøre ren. Kan i oppvaskmaskin

Spesifikasjoner

Produsent Oxo
Pris 99.5

Konklusjon

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning