Garlic Press 'n' Slice

Fru Timian blir irritert av å skulle vaske denne.

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ God å holde i

- For lite plass til fedd

- Vanskelig å rengjøre

Veganmisjonens Jane Johansen mener denne presseren umiddelbart er den som appelerer mest i utseende.

- Jeg liker tyngden og materialet. Skulle virkelig ønske at denne var den beste!

Men det er den ikke. Delen man skal legge hvitløksfeddet i er for lite, og det gjør at det både blir knotete å få presset store fedd og vanskelig å rengjøre.

- Det er håpløst med så små hull for å ha feddene i. Man må dele feddene for å få dem oppi, og da kan man like gjerne hakke opp feddene, mener Fru Timians Marit Røttingsnes Westlie.

- Jeg blir irritert når jeg skal vaske denne, legger hun til.

Denne presseren er tilgjengelig hos Traktøren.

Effektivitet

Skviser helt ok mengde ut. Presser fint på vanlig måte. En del sitter igjen. Skivene kommer halvveis ut. Må presse en gang til for å få dem skikkelig ut.

Rengjøring

Veganmisjonen mener denne er enkel å rengjøre. Det gjør ikke Fru Timian: Fordi hullene er så små, er den veldig knotete å rengjøre. Jeg blir irritert når jeg skal vaske denne.

Design og utforming

Den er deilig tung og det er enkelt å presse sammen. Problem når du har oppi et litt større hvitløksfedd, da er det et styr å få plassert pressedelen riktig. Dette trekker ned. Håpløst med så små hull for å ha feddene i. Må dele feddene for å få dem oppi, og da kan man like gjerne hakke opp feddene. Men god å holde.

Spesifikasjoner

Produsent Jamie Oliver
Pris 229

Konklusjon

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen