Vin på tilbud

Vin på tilbud i september

Mange italienske godbiter denne gangen.

VIN PÅ TILBUD: Hver måned reduserer Vinmonopolet prisene på vin.
VIN PÅ TILBUD: Hver måned reduserer Vinmonopolet prisene på vin. Foto: Foto: Erik Hannemann
Publisert Oppdatert

Vinmonopolet har oppdatert sine lister. Det gjør de en gang i måneden. Og da er det viner som reduseres i pris, til glede for alle vininteresserte.

Nedenfor har vi gjort et enkelt utvalg, men du kan se hele listen her.

Hver måned justeres prisene på alle Vinmonopolets varer. Mye går opp, men en del viner går av ulike årsaker også ned i pris. Vi følger nøyer med på denne listen og gir deg oversikten.

Rødvin

Vi har gjort et utvalg av rødvinene. Vinene nedenfor er de ti vinene som er redusert mest i pris (prosentvis) hvor ny pris er under 200 kroner.

</p> <p>Rocca Sveva Valpolicella Superiore Ripasso 2009 og Verum Malbec 2010 er i Basisutvalget og resten er på Bestillingsutvalget.</p> </div>

Hvitvin

Hvorfor er vinen på tilbud?

Årsaken til at vinene faller i pris kan være mange. Den mest opplagte er at produsenten reduserer prisen på varen. I andre tilfeller kan årgangsviner enten ha blitt for gamle eller være i ferd med å gå ut på dato.

Enkelte grossister har også manipulert prisene i et forsøk på å få spalteplass i mediene. De forsøker vi å luke bort.

På hvitvinene har vi gjort samme utvalg som de røde, altså de vinene som er redusert mest i pris (prosentvis) og som har ny pris under 200 kroner.

</p> <p> <em>Weinrieder Riesling Beerenauslese Schneiderberg 2006 er en søtvin og er på halvflaske.</em> </p> <p> </p> <p> <strong>Les også:</strong> </p> <p> <a href="http://www.klikk.no/mat/spise/article760659.ece">Slik blir det tre forretter av en salmalaks</a> </p> <p> <a href="http://www.klikk.no/mat/spise/article752716.ece">Dette er det beste brødet du kan bake</a> </p> <p> <a href="http://www.klikk.no/system/topicRoot/Ukemenyer/">Her er alle ukemenyene</a> </p> <p> <a href="http://www.klikk.no/mat/spise/article774981.ece">Denne kyllinggryta lager du i dag</a> </p> <p> <a href="http://oppskrift.klikk.no">Her kan du søke blant 4000 oppskrifter!</a> </p> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen