Tilbud på polet

Vin på tilbud

Veldig mye vin er på tilbud i september. Noen priser er halvert.

VIN PÅ TILBUD: Her er de mest spennende vinene på tilbud.
VIN PÅ TILBUD: Her er de mest spennende vinene på tilbud. Foto: Foto: Erik Hannemann
Publisert Oppdatert

Hver måned setter Vinmonopolet ned prisene på masse varer. De har liten mulighet til å fortelle om prisjusteringene, men det kan heldigvis vi. Her kan du se tidligere prisreduksjoner.

Denne måneden var Polet uvanlig trege med å komme ut med listen over nedsatte varer denne måneden. Men, den som venter på noe godt godt, kan glede seg over at der var svært mange viner til nedsatt pris.

På Klikk.no finner du også en liste over de beste rødvinene til under 120 kroner. Dessuten har vi samlet de beste pappvinene her.

Vi har gjort et utvalg nedenfor hvor vi har plukket ut de mest aktuelle vinene. Det er de vinene som ikke er veldig dyre, og som er satt mest ned i pris. Du kan laste ned hele listen i et excel ark.

Hvitvin:

</p> <p>Klikk <a href="http://www.klikk.no/multimedia/archive/00423/Hvitvin_423135a.xls">her</a> dersom du ikke får opp tabellen.</p> <p>Rødvin:</p> <p> <iframe frameborder="0" height="300" src="https://docs.google.com/spreadsheet/pub?hl=en_US&amp;hl=en_US&amp;key=0ArzOAB5H8PRPdGlxZnc0NU5rNllzS0lXaXB1amp2QkE&amp;output=html&amp;widget=true" width="600"/> </p> <p>Klikk <a href="http://www.klikk.no/multimedia/archive/00423/R_dvin_423137a.xls">her</a> dersom du ikke får opp tabellen.</p> <p>Vær opppmerksom på at veldig mange av vinene som er satt ned i pris må bestilles. Det gjør du ved å ringe 04560. Det beste er å ta fram en liste og som du går gjennom med en fra Vinmonopolet. Det er ofte mange om beinet på de beste kjøpene.</p> <p> <strong>(Over 14.000 følger Sjuve på <a href="http://www.facebook.com/home.php#!/pages/Sjuves-oppskrift/123193231069892">Facebook</a> og får svar på alt de lurer på om mat)</strong> </p> <p>Vil du ha gode oppskrifter i innboksen din hver fredag? Klikk <a href="http://hm-magasiner.no/kampanje/innmelding.jsp">her</a> </p> <p> <strong>Les også:</strong> </p> <p> <a href="http://www.klikk.no/mat/spise/article697129.ece">Pannekaker med ny topp</a> </p> <p> <a href="http://www.klikk.no/mat/spise/article673320.ece">En ukemeny for deg som liker god mat</a> </p> <p> <a href="http://www.klikk.no/mat/spise/article420861.ece">Slik lager du perfekte muffins</a> </p> <p> <a href="http://www.klikk.no/mat/spise/article438058.ece">Den perfekte vaffeloppskriften</a> </p> <p> <a href="http://oppskrift.klikk.no">Her kan du søke blant 4000 oppskrifter!</a> </p> <div id="fb-root"/> <script src="http://connect.facebook.net/en_US/all.js#appId=162131997131905&amp;xfbml=1" type="text/javascript"> </script> <br/> <br/> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning