Oppskrifter på drinker til nyttårsaften

10 drinker å velge mellom

Bli inspirert til å finne en god velkomstdrink!

VELKOMSTDRINK MED LITE ALKOHOL: Denne velkomstdrinken er elegant, snill og har ikke mye alkohol i seg. Også er den superenkel å lage.
VELKOMSTDRINK MED LITE ALKOHOL: Denne velkomstdrinken er elegant, snill og har ikke mye alkohol i seg. Også er den superenkel å lage. Foto: Foto: Erik Hannemann
Publisert Oppdatert

Det er stas å servere en drink til gjestene på nyttårsaften.

Nyttårsaften er liksom dagen for noe ekstra. Og i Norge, hvor brennevinet er så dyrt, føles det ekstra luksuriøst å servere en drink.

Men, la meg først få anbefale en drink uten alkohol. Som er den overlegent beste alkoholfrie drinken jeg vet om. Om du får gjester som av en eller annen grunn ikke skal drikke, så gjør stas på dem ved å lage en Olsen Driver - oppkalt etter tidligere sjef for UP, Leif Nikolay Olsen.

Av drinkene du finner nedenfor er de første de svakeste. Clara, mimosa og portonic er ikke stort sterkere enn øl. Og jeg liker slike drinker best som velkomstdrink.

Vi har også med andre slagere. Blant andre den nypopulære aperol spritz, mojito med appelsin og en kul (kjempekul!) gin og tonic.

 

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning