Test av hvitvin på papp

Argento chardonnay

En frisk vin med lav syre og ok lengde.

Foto: FOTO: Øivind Lie
Sist oppdatert

Varenummer: 5824806

Produktutvalg: BESTILLINGSUTVALG

Passer til: Fisk Lyst kjøtt Apertiff

Land/distrikt: Argentina , Mendoza , Øvrige

Råstoff: 100% Chardonnay

Produksjonsmetode: Kaldgjæret i 25 dager i ståltanker ved 15-18 °C, 14% av vinen har gjennomgått malolaktisk gjæring4 md. fatlagring for 14% av vinen

Innhold: Alkohol 13,00% Sukker: 2,40 g/l Syre: 5,60 g/l

Lagringsgrad:Konsumferdig, bør ikke lagres

Produsent: Argento Wine

Denne saken ble første gang publisert 26/06 2011, og sist oppdatert 23/06 2017.

Les også