Polslipp mars 2016

Nye viner på polet

Her er de 10 beste kjøpene i polslippet for mars.

LITT AV HVERT: Det blir lansert tilsammen 66 produkter i basis, parti og test nå i mars.
LITT AV HVERT: Det blir lansert tilsammen 66 produkter i basis, parti og test nå i mars. Foto: Foto: Arnie Stalheim
Publisert Oppdatert

Den største nyheten på Vinmonopolet er faktisk ikke vinene som blir lansert i mars. Det er at de like over påske vil lansere et drastisk forbedret nettilbud.

Polet har allerede startet med bilder av noen av produktene, noe som ble lovlig etter en oppmykning av regelverket på området. Dermed kan folk lettere kjenne igjen flaskene. Men det kommer mer.

Hele nettstedet blir i såkalt responsivt design, hvilket vil si at det automatisk tilpasser seg om du sitter på PC/Mac, nettbrett eller mobil. Det kommer mange flere artikler om vin, øl og brennevin, og det blir også støtte for geolokasjon, slik at du finner veien til nærmest polutsalg. Du skal også kunne skanne strekkoden på flasken og få opp informasjon om produktet.

66 nye produkter i mars

Men så var det vinene, da. I dag (fredag) lanseres det 66 nye produkter i basis, parti og test, og de fordeler seg som følger: 22 rødviner, 19 hvitviner, 9 musserende, 4 brennevin, 7 sterkøl og 5 som er klassifisert som "diverse". I sistnevnte kategori inngår tre mjød.

Vi skal komme tilbake til øl og mjød i neste uke; her handler det om vin.

Det er ikke noe tydelig fokusområde for slippet i mars; det er litt av hvert fra de fleste himmelstrøk, basert på et vell av forskjellige druer og i mange stilarter. Vi syntes at det var flest gode rødviner, og blant våre ti gode kjøp har vi tatt med to hvitviner og åtte rødviner. Du finner dem listet opp nedenfor med anmeldelser, lagringspotensiale og hvilken mat som passer til.

Sørg også for å få med deg vår liste over de beste rødvinene under 120 kroner.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning