Coline Garlic Press

Ustabil, irriterende og vanskelig å rengjøre.

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+

- For mange deler

- Presser og skiver dårlig

- Irriterende å vaske

Coline-presseren består av mange deler. For mange, mener testerne.

- Denne pressa skal liksom være fancy med å ha en bevegelig del som styrer om du vil ha finmasket pressing, medium masket pressing eller skiver. Det bidrar bare til at pressa blir mer ustabil og det setter seg fast rester i delene. De to løse delene som følger med som skal gjøre det enklere å rengjøre den er overflødig. Typisk slikt som kommer til å bli borte i kjøkkenskuffen, forteller Veganmisjonens Jane Johansen.

Fru Timians Marit Røttingsnes Westlie mener testen er den desidert verste når det gjelder utforming.

- Når jeg skal skive har skiven i pressen, den som jeg drar fram og tilbake ut fra hvilken type press jeg skal ha, en tendens til å ramle ut, sier hun.

Denne presseren er blant annet tilgjengelig hos Clas Ohlson.

Effektivitet

Det kommer middels mye hvitløksmasse ut. Skivene blir veldig grove og stygge. De ser opprevet og ikke skjært ut. I både den fine og den grove pressen blir det igjen veldig mye av feddet som ikke blir presset ut. Selve presseren (firkanten som presser feddet gjennom) har ganske grove riller noe som gjør at veldig mye av feddet sitter igjen der etter endt pressing.

Rengjøring

Skiven med de tre ulike pressestørrelsene kan tas helt ut for rengjøring. Med en ”rengjøringshjelper” i tillegg – som er hektet fast på pressen – blir det tre deler av pressen. Gjør selve rengjøringen enklere, men det er irriterende med mange smådeler. Kronglete å rengjøre. Sitter igjen diverse rester.

Design og utforming

Veldig tung å presse med. Og når den først klarer å presse ut noe, spruter det utover hele kjøkkenet. Blir bare irritert av denne. Det blir litt for mye for meg med 3 forskjellige grader av press samt en løs del som skal hjelpe meg å få løs restene.

Spesifikasjoner

Produsent Coline
Pris 99

Konklusjon

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning