Clas Ohlson Potato Peeler

Fryktelig irriterende i bruk, mener en tester.

Oslo, 23.01.2015
Potetskrellere fotografert for Ina RS
Foto for klikk.no: Bj�rn Inge Karlsen 
Egmont Publishing AS
977 966 26
Oslo, 23.01.2015 Potetskrellere fotografert for Ina RS Foto for klikk.no: Bj�rn Inge Karlsen Egmont Publishing AS 977 966 26
Publisert Oppdatert

- Om du liker å bruke lang tid og skrelle masse små biter, er denne noe for deg, er Veganmisjonens Jane Johansens strenge dom.

Clas Ohlsons skreller i perfekt størrelse, med tynne skrell. Men det er også det eneste positive.

- Skrellet setter seg fast, så ved neste tak, er det ikke sikkert du får skrellet fordi det ligger et skrell imellom bladet og poteten, forklarer Johansen.

Skrelleren trekkes også for konstruksjonen, fordi den overbygde formen gjør det vanskelig å holde kontrollen.

Potetskrelleren selges hos Clas Ohlson.

Effektivitet

Skrelleren får pluss for å lage smale skiver i passe størrelse. Men selve knivbladet er kort og man må skrelle mange tak med denne for å få skrelt en hel potet. Fryktelig irriterende i bruk. Skrellet setter seg fast, så ved neste tak, er det ikke sikkert du får skrellet fordi det ligger et skrell imellom bladet og poteten. Frustrerende. Den skreller perfekt tynt, det er det eneste positive.

Utforming

God å holde i og føles helt grei i hånda. Men skrelleren er overbygd, noe som gjør at jeg ikke ser hvor bladet er og hva jeg egentlig holder på med. Derfor må jeg skrelle mer enn nødvendig.

Rengjøring

Kan gå i oppvaskmaskin. Materialet i håndtaket er et slikt som tiltrekker seg støv. Selv før jeg rakk å bruke den hadde det samlet seg et lag med støv og skitt på det. Udelikat.

Spesifikasjoner

Produsent Clas Ohlson
Pris 39

Konklusjon

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning