Asiatisk svinemørbrad

Denne middagsretten lager du på få minutter. Enkelt og greit.

Svinefilet er en deilig middagsrett.
Publisert Sist oppdatert
Bruk Dijonsennep til denne retten.

Asiatisk svinemørbrad med dijonsennep

(4 porsjoner)

Ingredienser:

600 g svinemørbrad

1 stk finhakket løk

1 fd knust hvitløk

blomkål delt i buketter

2 stk stor gulrot, skåret diagonalt i skiver

4 stk vårløk, skåret diagonalt

1 ss revet frisk ingefær

evt. litt frisk koriander

1 dl kyllingbuljong

1 ss soyasaus

2 ss dijonsennep

Fremgangsmåte:

1. Skjær kjøttet i tynne skiver og brun dem i en varm panne med litt olje.

2. I en gryte brunes løk, hvitløk, blomkål og gulrøtter forsiktig under lokk i 2-3 minutter.

3. Tilsett vårløk og frisk ingefær, samt koriander hvis det benyttes.

4. La det hele småkoke i 2 minutter.

5. Tilsett kyllingbuljong , soya og smak til med sennep og salt.

Dersom du ønsker tilbehør til denne retten, kan du gjerne bruke nudler eller ris.

Velbekomme!