Vince: «Jennifer er super!»

Jennifer Aniston og Vince Vaughn har aldri vært spesielt interessert i å dele privatlivet sitt med mediene, men nå innrømmer Vince at han gjerne vil gifte seg og få en familie.

Publisert Oppdatert
Etter det opprivende bruddet mellom Jennifer og Brad Pitt skal Jennifer ha bestemt seg for å begynne å leve igjen, og etter å ha vært kjærester en god stund fikk Vince Vaughn endelig nøkkelen til hennes luksushus i Malibu.

Fortsatt er han restriktiv når det kommer til hete avsløringer om forholdet, og sier han ble overveldet av interessen verden viste da de første bildene av stjerneparet ble trykket på forsiden av tabloidene. Nå forteller han at han har lyst på familie.

-Jeg tror det å få barn krever et voldsomt fokus, og jeg tror det kan være fint å oppleve å ha andre prioriteringer. Jeg tror tiden for det vil komme en gang, men ikke i nærmeste fremtid. Jeg har ikke snakket med Jennifer om det å få barn, først må vi ha et $8 millioner bryllup..

Selv om han sier at det er litt tidlig for å stifte familie enda, er han ikke redd for å fortelle verden hvilken fantastisk dame han syns Jennifer er.

-Jennifer er flott. Hun er virkelig veldig smart og morsom, og enkel å være sammen med. Veldig omtenksom. Hun er super!

Foto: dreamstime.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning