Velkommen til "nye KG"

Kvinneguiden er en av Norges mest besøkte sider for kvinner, med over 3 000 000 sidevisninger i måneden. Om du tidligere har vært på Kvinneguiden, ser du at vi har fornyet oss. Vi lanserer nytt magasin, ny pekersamling, og i tillegg har vi laget om på designet.

Publisert Oppdatert
Magasinet

Magasinet finner du øverst i menyen på venstre side. Tanken bak er at du som bruker skal kunne legge inn egne artikler, med bilder om du ønsker det. Du må være registrert for å kunne skrive artikler.

En oversikt over de forskjellige registreringene på Kvinneguiden finner du her .

Vi håper du finner det nye magasinet interessant, og at du kanskje blir med å utformer det videre? De nyeste artiklene finner du listet i menyen til venstre, rett under enmene i magasinet.

Linkesamling

Lenger ned på venstre side finner du vår store samling med gode pekere. Her har vi samlet gode sider innen de fleste kategorier som er av interesse for kvinner generelt.

Andre tjenester på Kvinneguiden

Kvinneguiden tilbyr også en del andre tjenester: budekjolegalleri, chat, erotisk butikk, kvinneshop, markedsplass, nettkontakt og postkontor. Disse tjenestene har du lett tilgang til i menyen øverst til høyre, rett under vår søkefunksjon.

Legg merke til at det finnes flere søk på Kvinneguiden. Søket øverst i høyre hjørne er i våre artikler. Ønsker du søke i linksamlingen må du først gå inn i en kategori med linker, eller prøve søkeordet i artiklene - på resultatsiden finnes flere søkemuligheter.

Diskusjonsforum

Kvinneguiden har et populært diskusjonsforum, med stor aktivitet. Du finner forumet på forsiden, eller ved å bruke linken "diskusjonsforum" under våre linker på venstre side. En nedtrekksmeny finnes i menyen på høyre side, om du vil gå rett til en kategori. Om du er innlegget i forumet kan du dessuten bruke tjenestene "nye innlegg" og "mine innlegg" i meyen til høyre.

Vi håper du vil trives på nye Kvinneguiden!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning