Vårt bryllup

Jeg og min forlovede, Lars, gifter oss 21. august i år. Vi er enda ganske tidlig i planleggingen, men en del ting har vi da fått på plass.

Publisert Oppdatert
Datoen er valgt med omhu ut i fra dagen vi ble sammen og datoen vi forlovet oss. Et år har gått i mellom hver av disse viktige begivenhetene.

Til hjelp for oss i planleggingen samt for gjestene sin del har jeg begynt å lage en webside som for tiden ligger her www.lilloglars.com. Vi har valgt en litt gammeldags stil på hele bryllupet og bruker ringene våre som symbol på alt vi lager. Grunnen til at vi har valgt dette symbolet er at vi har i samarbeid med en gullsmed designet dem selv, noe som vi syntes ble veldig fint og personlig. Vi håper selvfølgelig at vi klarer og videreføre denne følelsen til gjestene våre. Til middag skal vi for eksempel lage serviettringene våre selv av treringer kjøpt på en hobbyforretning, og de blir da tro kopier av ringene våre. Vi tror i hvert fall at dette vil gi en rød tråd for begivenheten, og symbolisere den uendelige kjærligheten som ekteskapet er et løfte om at skal bestå til evig tid.

Invitasjonene blir laget av vanlig litt tykt papir som jeg først bruker en pc til å skrive selve teksten med gjestenes navn osv. Det vil bli plass til to på et A4 ark. Jeg deler arket i to, og brenner kanten rundt. Deretter gir jeg den en liten sprut med vann og stryker den med strykejern til den blir lysebrun. Vips så har den fått utseende som pergament. Denne skal så forsegles med gullakk og stempel for å sette prikken over i'en. Vi vil også benytte denne stilen på bordkort, menyer, sanghefter og takkekort i tillegg til hjemmelaget vin med våre egne etiketter. Symbolet med ringene skal selvfølgelig også være med.

Siden vi gjerne vil ha alt i en slik gammeldags stil hadde det også passet om jeg hadde en kjole som passer inn. Siden vi begge er uten jobb for tiden så er det dessverre ikke mulig for meg og verken kjøpe eller leie kjole. Jeg har ikke turt og gå og prøve enda av skrekk for at jeg finner drømmekjolen min og ikke har penger til å leie/kjøpe den. Vet egentlig ikke om vi i det hele tatt får penger til det bryllupet vi ønsker oss, men regner med at dette ordner seg på en eller annen måte. Kirken og lokalet er i hvert fall bestilt så nå får vi bare glede oss til den store dagen. Bryllup blir det uansett! Mitt motto er i hvert fall at alt ordner seg til slutt, noe tar bare litt lengre tid å ordne.

I dag er det mange som er i samme båt som oss og som rett og slett ikke råd til et bryllup. Ikke alle har foreldre til å hjelpe seg heller. I disse tilfellene håper jeg at de som virkelig har lyst gjør det likevel, men det må selvfølgelig ligge i en litt annen prisklasse. Det er ikke noe i veien for å lage trykksaker og pynt selv. I tillegg kan det faktisk være en litt morsom løsning om man lager et spleiselag ut av det. De fleste som er glad i en ønsker ganske sikkert at man skal ha det bra og vil ganske sikkert hjelpe til å få det bryllupet som man ønsker seg. Gavene er likevel ikke det viktigste med bryllupet. Det viktigste er at gjestene kommer og at man får noen og dele dagen med.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning