Ukeshoroskop uke 9

Hver uke vil du finne ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Ta en titt og finn ut hvordan din uke blir!

Publisert Oppdatert

Væren


Etter adskillige måneder hvor du har jobbet for å få tingene til å falle på plass, er energien lav og du er klar for å bevege deg videre via nye veier. Du har lært mye om hvordan man håndterer en familiesituasjon som fremdeles ikke er helt løst. Det er helt sikkert nødvendig å ta et radikalt skritt for å avklare viktige forhold en gang for alle, og det ser ut til at du har dine rasjonelle argumenter klare. Sosialt sett er det en fin periode, både sammen med romantiske partnere, og sammen med venner som tar deg med på spennende arrangementer.


Tyren


Denne uken etablerer du en viktig profesjonell forbindelse som skaffer deg enkelte karrieremessige fordeler. Du slår deg sammen med en dyktig person eller gruppe angående et noe fantasifullt prosjekt som virkelig kan gjøre inntrykk på publikum. Det er spesielt en fin periode for forbindelser med internasjonale organisasjoner. Men ved å arbeide sammen med noen som virkelig kjenner dette terrenget, har du en verdifull guide, og noen som gir deg de rette ideene. I horisonten lurer en gammel konflikt eller uoverensstemmelse med en partner, en konflikt som snart blir løst på en eller annen måte

Tvillingene


Det ser ut til at du har truffet en viktig profesjonell beslutning tidlig i uken, og er klar for å gjøre et strukturert fremskritt i din karriere ved å investere store mengder med hardt arbeid. Men en viktig utvikling denne uken er en utvidelse av dine horisonter gjennom reiser eller kulturelle og intellektuelle aktiviteter. Hvis du er romantisk innstilt er det en perfekt tid for å planlegge en reise til en eksotisk destinasjon. Et gammelt økonomisk problem dukker opp i slutten av uken. Det ser ut til at du trenger en radikal handling for å gjøre en endelig slutt på dette problemet.


Krepsen


Du starter uken med en viktig utvikling i forbindelse med utdannelse eller reiser. Du har tatt en beslutning om å jobbe sammen med andre for å nå dine egne mål. Det er en fantastisk periode for profesjonelle partnerskap, men det dukker stadig opp vanskelige problemstillinger som blir aktuelle i de kommende månedene. Alt sammen handler til syvende og sist om besluttsomhet og viljestyrke, og du er nødt til å skjære gjennom. Overraskende nok kommer gode nyheter på det økonomiske området, ettersom vennlige sjeler slår seg sammen for å gi deg mer sikkerhet. Det er en god periode for intime samtaler med den du elsker.


Løven


Du starter uken fast bestemt på å ta skritt for å konsolidere og forbedre din økonomi, fjerne gammel gjeld og generelt sett leve opp til dine økonomiske forpliktelser. En lovende utvikling på jobbfronten gjør dette mulig. Men det mest interessant temaet de nærmeste dagene handler om gode forhold til andre rundt deg. Vennlige mennesker ønsker din deltagelse i kulturelle arrangementer eller på fremmede steder, og du kan forvente deg en meget aktiv og sosial periode. På arbeidet er det uro ettersom en gammel trøbbelmaker begynner å forstyrre roen.


Jomfruen


Du starter uken fast bestemt på å leve opp til ansvaret ditt i forhold til dine nære relasjoner, og det vil føre til gode resultater når det kommer til ditt kjærlighetsliv og forhold til barn. På jobben er det en suveren utvikling, og tingene begynner virkelig å gå fremover igjen. Du kommer i kontakt med en vennlig person denne uken, som etter hvert blir en del av ditt daglige liv. Du kan trygt bestemme deg for et langvarig samarbeid nå, og det merkes en tydelig og idealistisk gruppetanke. Sammen med nye ressurser opplever du et kreativt gjennombrudd.


Vekten


Dette er uken hvor noe du har håpet på faller på plass. I ditt romantiske liv etablerer du kontakt med en spennende person, som representerer en åpning til utvikling i grupper og en utvikling i forhold til kreativitet. Det er en periode hvor du er sterkt grepet av en bestemt ide, og denne kan også bli virkelighet. Det er helt sikkert at du går hånd i hånd med noen de kommende uker, og at du deler dine drømmer og fantasier med noen. Jordforbindelsen uteblir, og det er verdt å overveie nøyaktig hvordan du skal få hjem og familie til å fungere slik at du får mer stabilitet rundt deg.


Skorpionen


Det er noe som du har utsatt i lengre tid som dukker opp igjen i horisonten denne uken. Det kan ha å gjøre med en uløst uenighet med søsken eller mennesker med en intellektuell innflytelse. Men det indre arbeidet du har gjennomført de siste par månedene kommer godt med, og du forstår de skjulte motiver som er på spill mellom deg og andre for tiden. Det betyr at når den tid kommer at du må treffe en endelig beslutning, så er du ikke lenger i tvil. Om nødvendig fatter du en radikal beslutning. Det er hyggelige møter hjemme som er forbundet med ekte vennskap.


Skytten


Dine tanker fokuserer sterkt på sikkerhet i disse dager, og det betyr en opprydding i økonomien mens du samtidig arbeider for å skape et godt miljø på hjemmefronten. Du ønsker deg en form for kontrollert forandring på hjemmefronten, hvor du gjerne ønsker å presentere noen oppfinnsomme ideer og eksperimentere litt. Hvis du planlegger godt har du økonomi til å gjennomføre det du tenker på. Sosialt er det en spennende periode nå, med en ny utvikling i forhold til utdannelse og reiser. Du kan med glede takke ja til invitasjoner fra venner, som ønsker å introdusere deg for et nytt miljø, og kanskje til og med en eksotisk reise.


Steinbukken


Denne uken starter med at du møter vesentlige utfordringer knyttet til kommunikasjon, utdannelse eller reiser. Ettersom du ikke er i tvil om noe, så finnes det ikke noe valg.. du er nødt til å stå imot og møte utfordringene. Noe av grunnlaget for 2008 legges i denne perioden, og 2008 er generelt sett et år preget av forandring for deg. Men ekspansjon og personlige ressurser er på vei. Dette føler du, og tillater derfor deg selv å fantasere litt på det økonomiske området. Det er en flott utvikling som står foran deg, og flere av dine drømmer kan bli til virkelighet raskere enn du aner.


Vannmannen


Dette er en av de ukene hvor alt går strålende, selv om den starter med enkelte vanskeligheter og bekymringer i forbindelse med økonomi og sikkerhetsmessige temaer. Dette kan løses med forsiktighet, og en bestemt beslutning om å skape en sikker og god utvikling sammen med en partner. Ditt hjem og din familie er inne i en god utvikling, og du opplever en ny intimitet og glede på grunn av en åpenlys verdsettelse fra dem du virkelig elsker. Folk ønsker rett og slett ditt selskap, og det er ingen grenser for drømmene om hva dere sammen kan oppnå. Du viser dine healende evner.


FiskeneUken starter med at Solen i ditt tegn møter sin motsetning i Saturn, og du konfronteres med utfordringer i ditt parforhold. Dette kan løses dersom du er forberedt på å påta deg ansvar, og klarer å fokusere på dine forpliktelser. Du er i en fase hvor du har en sterk innflytelse på andre. Man kan ane en utvidelse av din vennekrets, noe som gir gode resultater i det lange løp. Du er forberedt på å gjennomføre nye planer i ditt liv, og du er også forberedt på å reise for å få ting til å skje. Dem du elsker lengter etter spenning og forandringer i den daglige rytme.

I samarbeid med Eksperthjelp.no


Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning