Ukeshoroskop uke 8

Hver uke vil du finne ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Ta en titt og finn ut hvordan din uke blir!

Publisert Oppdatert

Væren


Alt går ikke helt etter planen på mandag, men vær fleksibel, løsningsorientert og møt utfordringer med et smil. Alt i alt starter uken bra, og det ligger et par gledesfylte dager på onsdag eller torsdag som er heldige for vennskap og kjærlighet. Du har muligheter til komme i mål med et viktig prosjekt, og folk vil uttrykke tilfredshet med godt arbeid. Viktige begivenheter til helgen, og dersom du står i en nøkkel posisjon bør du ikke la muligheten gå fra deg til å inspirere dine omgivelser.


Tyren


Uken begynner gjerne med en heldig vending, men den kan komme brått eller ubeleilig på deg. Treff gjerne venner på mandag kveld, men vent med viktige beslutninger. Prosjekter får ny energi på tirsdag, og du kan lettere oppnå økt innflytelse. Dersom du trenger raske avgjørelser og kjappe resultater, som for eksempel i kjøp og salg, bruk onsdag for å trekke disse prosjekter i forgrunnen. Torsdag og fredag byr på spenning, men vær forsiktig med sjansespill for å unngå å brenne penger.

Tvillingene


Ting du er opptatt av kan ta lenger tid enn du forventer og trenge litt pleie. Viktige beslutninger er nært forestående, og dine muligheter til suksess blir forbedret ved grundige forberedelser. Gode nyheter ankommer i det helgen nærmer seg. Et besøk fra en gammel venn eller venninne tar en heldig vending, og kreative aktiviteter får et løft. For å komme videre i dine forhold må du lytte til dine følelser og uttrykke dine behov. Vær også oppmerksom på omgivelsene. Negative reaksjoner fra andre kan være forsøk på å skjule egen sårbarhet.


Krepsen


For å vekke folks interesse og fremme saker du er opptatt av, er mandag en god dag for å gripe anledningen og tre frem i lyset. Men vær forsiktig med impulskjøp. Omtanke for andre er bra på tirsdag og onsdag, men i det vi nærmer oss fullmånen på torsdag vil du streve for å holde ro og orden, og finne indre balanse. Ikke la deg drive til handling dersom dine følelser ikke er oppriktige. Ellers står du bare opp på feil fot på fredag. Din klasse og smak vil komme til sin rett til helgen. Dine opponenter er svekket, men din motpart kan ha vanskelig for å stå på beina.


Løven


Det synes å skje mye denne uken og du kan streve med å komme i havn. Endringer i planene kan forårsake tidsnød, men dersom du er forutseende blir du ikke tatt på senga. La kvalitet være et kjennetegn på ditt arbeid. Vær forsiktig med å benytte personlige snarveier og vær oppmerksom på dine svake sider. Billig er ikke nødvendigvis bra denne uken, men du skal ikke ta helt av likevel. Folk vil sette pris på at du viser ansvar og tar i et tak for fellesskapet. Du bør kunne sette et godt eksempel uten at det koster deg mye. Gå etter langsiktig og ikke kortsiktig vinning.


Jomfruen


Fullmånen i ditt tegn vil sette deg i fokus denne uken. En endring av omstendigheter eller fremleggelsen av nye opplysninger vil være medvirkende til at du endrer dine beslutninger. Ta deg tid til å avklare spørsmål med en partner og ikke vær for utålmodig eller kritisk. Kjærlighet kommer din retning, eller kanskje du venter på et tilbud eller viktig tilslag. Helgen er gunstig for å dra på besøk, og det du leter etter befinner seg kanskje oppe i høyden eller ute i det fri. En medspiller kan bli forsinket eller tvunget i kne. Dette kan du ha forutsett, og du har tatt med deg utstyr som redder dagen.


Vekten


Både dine drifter og instinkter er sterke denne uken, og et godt forspill kan føre til et strategisk overtak. Du vil gjøre et inntrykk på omgivelsene, men vær forsiktig med hvordan du kapper svinger eller forsøker å tvinge gjennom løsninger. På torsdag eller fredag kommer et lykketreff eller muligens heldig vending. Du kan forbedre dine økonomiske utsikter eller utvide dine horisonter. Månens bevegelse gjennom ditt tegn til helgen kan gjøre deg til midtpunkt, eller gi deg et løft og nøkkelen til suksess. Forsøk å være rettferdig mot andre.


Skorpionen


Benytt mandagen for hva den er verdt og prøv å komme opp, ut og frem i verden. Resten av uken kan oppleves rar eller forunderlig. I midten av uken kan det dukke opp en hemmelighet eller fortrolige opplysninger. Sannheten kan være forvrengt, og det er bedre å lose ting hjem, fremfor å kaste seg ut i nye prosjekter. Konsentrer din energi om å forstå andre rett og tune inn på rett kanal. Ukeslutt vil være best for en gledens nyhet eller offentlig markering.


Skytten


Etter å ha vært gjennom noen tøffere tak har du en bedre uke i vente. Du kan måtte legge om og koordinere avtaler med folk i dine nærmeste omgivelser, men det er optimisme og positive muligheter. Du bør finne støtte blant venner og det er lettere å få sponset dine prosjekter. Fredag byr på en mulighet til etterlengtet oppmerksomhet. Om det ikke er din tur til å vinne i vinlotteriet, kan det likevel hende du går i pluss og at det er du som stikker av gårde med den virkelige premien. På søndag kan din dømmekraft bli satt på prøve. Prøv å håndtere ansvar på best mulig måte.


Steinbukken


Du kan lykkes innen jobb og karriere, men bør passe på at dine prioriteringer ikke går utover privatlivet. Du kan måtte løse et hinder i partnerskap, samarbeid eller i kjærligheten, og en tidlig oppmerksomhet eller kompromiss kan hjelpe til å forebygge skadevirkninger. Enkelte av dine eiendeler er slitte og modne for vedlikehold. Prøv å holde orden på økonomien din. Når det finansielle grunnlaget er på plass har folk langt lettere ta imot dine ideer og innvilge dine fremtidsplaner. Løven eller Fiskene kan komme med gode nyheter.


Vannmannen


Mye synes å stå på spill og du kan være på terskelen til et gjennombrudd. Merk deg særlig tirsdagens aktiviteter og om ikke disse vil by på spennende muligheter. Kjærlighet kan ta en heldig vending, eller at du går inn i et engasjerende prosjekt eller samspill. Til fredag bør du i alle fall sørge for å være ute blant folk, eller sammen med din spesielle utvalgte. Din karisma danner en trivelig topp, og det er ingen begrensninger for hva dette kan føre til. Hold deg likevel innenfor rammene av det lovlige. Når du ser deg selv i speilet om morgenen bør du sørge for å ha et smil i munnen.


FiskeneDu er i forgrunnen i det Solen går inn i tegnet ditt. Men du kan bli konfrontert med et problem, en konflikt eller interessemotsetning onsdag. Se om planer kan legges om på en hensiktsmessig måte. Viktige møter kan legges til torsdag, og dette blir også en god dag for kontrakter eller å ordne med dine fremtidige planer. Unn deg det lille ekstra gjennom uken. Helse og personlig pleie kan være deilig. Rekreasjonsaktiviteter kan inkludere ferdighetsspill - for eksempel en tur i bowlinghallen. Helgen byr på en tålmodighetsprøve, men prøv å skape ro ved å ta ting konstruktivt.

I samarbeid med Eksperthjelp.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning