Ukeshoroskop uke 7

Hver uke vil du finne ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Ta en titt og finn ut hvordan din uke blir!

Publisert Oppdatert

Væren


Uken starter veldig dynamisk - tingene går virkelig din vei. Du bør benytte anledningen til å ta positive initiativ i forhold til mennesker i nettverket ditt. Du bør også se på mulighetene for å gjennomføre eller endelig bestemme deg for reiser som du tidligere har utsatt. I forhold til jobben kan det være enkelte elementer som krever en ny vurdering. Det er utydelige mål og manglende realisme i enkelte prosjekter som det må ryddes opp i. På den annen side er det gode utsikter på det sosiale plan, og du vil få flere positive overraskelser i privatlivet i uken som kommer.


Tyren


Du er nå inne i en veldig fordelaktig periode, spesielt når det gjelder studier eller evne til påvirkning av egen arbeidssituasjon. Du har muligheter for virkelig å utvide horisontene dine nå. Samtidig er mulighetene store for at du får en ny forståelse av situasjonen du er i, og at du også finner nye krefter. Dine yrkesmessige ambisjoner er viktige for deg, og du synes det er vanskelig å finne tid til partnere som er mer opptatt av sin egen karriere enn din. Dette er ikke tiden for å bli distrahert av sosiale relasjoner. På jobben er det mange fantasirike initiativ, men lederskapet virker svakt. Det ser ut til at dette blir bedre i tiden fremover.

Tvillingene


Dette er uken hvor du prøver å stoppe opp litt for å få bedre oversikt over situasjonen du befinner deg i. Du kan gjøre dette ved å søke råd hos gode og nære venner. Det er ikke noe galt med din evne til å drømme og fantasere akkurat nå, faktisk er det slik at du bør være forsiktig med å være altfor urealistisk. Du omgir deg med mennesker som også er temmelig fantasirike, og faren for å bygge luftslott sammen er stor. Mennesker du skylder noe vil trolig kreve sine rettigheter nå, så vær klar for å betale tilbake det du skylder.


Krepsen


Dette er tiden for å fokusere på indre verdier og spirituell utvikling. Nettopp derfor vil du kanskje føle at du er litt utenfor når det kommer til praktiske temaer denne uken. Dersom økonomien din er ute av kontroll, kan det være vanskelig for deg å få orden på dette akkurat nå. Ikke forvent at bankene skal være hjelpsomme når du har så lite konkret å tilby tilbake. Sørg for å beholde roen i diskusjoner, selv om du har helt andre forventninger til de du diskuterer med. Heldigvis ser det ut til at partnere eller mennesker rundt deg har en praktisk tilnærming til livet denne perioden, og dette kan bidra til å stabilisere situasjonen for deg også.


Løven


Uken starter med at du føler deg temmelig forvirret når det gjelder partner og forhold. Det er "noe" som du ikke har helt kontroll på, faktisk får du plutselig en følelse av at du aldri har hatt kontroll på akkurat dette. Når det gjelder samhandling med andre mennesker, er det ikke du som skal sette agendaen denne uken - men du er i utmerket god stand til å inspirere og overtale. Det er mye å snakke om for tiden, men å fatte beslutninger er vanskelig nå, og du bør vente i et par uker før du gjør deg opp en mening om noe som helst. På jobben arbeider selvgode kolleger etter sin egen agenda.


Jomfruen


Du går inn i en positiv uke når det gjelder prosjekter på hjemmebane og generell livsnytelse. Samtidig er det noen uklare temaer på jobben som gjør at du ikke får et helt tydelig bilde på hvor du står. Lederne på jobb virker brautende, kanskje de rett og slett har urealistiske tanker om sine egne evner. Det er mulig at noen må gå. Du finner tonen med en svært vennlig kollega denne uken. Det ligger ikke nødvendigvis følelser bak dette, men dere vil sørge for at hverandres jobbhverdag blir lysere i tiden fremover.


Vekten


Denne uken er perfekt for å fokusere på hjem og familie, og ta vare på dem du er glad i. I den delen av livet ditt som omhandler barn og kjærlighet er det en veldig fin periode. Du kan virke litt fraværende på jobben denne uken, og din tilstedeværelse og evner er sterkt savnet. Så snart du har gitt tilstrekkelig til dine nærmeste hjemme, bør du fokusere mer på jobben og menneskene du har rundt deg der.


Skorpionen


Du har nylig fått kontroll på dine indre tanker, og oppklart en del problemer som har skapt negative energier i det siste. En ny styrke utvikler seg i deg, og i og med at du sier hva du mener og mener hva du sier, føler du deg klar til å gå videre med godt mot. Du drømmer om endringer, spesielt på familiefronten. Et godt råd er å ta det med ro og ta tiden til hjelp. Du vil oppleve flere valgsituasjoner fremover der du må være sterk og tro på deg selv.


Skytten


I begynnelsen av denne uken føler du deg usedvanlig positiv og optimistisk. Du har hatt din porsjon med flaks nylig, og økonomien ser endelig ut til å stabilisere seg. I en slik situasjon er du til og med klar for en del fundamentale endringer som du kanskje har tenkt på en tid. Livet ditt er stabilt nå, men enkelte rundt deg kan virke usikre. Kanskje du kan bidra med gode råd? Det er også en god periode for å drømme om fremtiden, gjerne sammen med gode venner.


Steinbukken


Du blir mer og mer klar over din personlige styrke i tiden fremover. Du går inn i en uke med endringer, hvor det er svært viktig for deg å mobilisere selvtillit og tro på deg selv slik at du klarer å skape gode vilkår for fremtidig vekst. For å realisere dine ambisjoner må du være tøff - dette er ikke tiden for å inngå kompromisser. Mennesker som du har nære og intime relasjoner til, er kanskje mindre tydelig enn deg på egen situasjon. Du kan faktisk føle deg motløs av deres ubesluttsomhet.


Vannmannen


Du koker nesten over av drømmer og fremtidsvisjoner for tiden, og hjernen din analyserer absolutt alle mulighetene som fremtiden kan bringe. Ved å fokusere på dine planer og drømmer vil du oppnå ekstra inspirasjon og motivasjon i denne perioden. Du kan frykte at drømmene dine ender opp i ingenting, men faktisk er det indikasjoner på at du vil oppnå det du ønsker. Dine kommunikasjonsevner vil helt åpenbart ha betydning for om du vil lykkes nå. Du vil få mennesker med deg, og du vil merke kreative gjennombrudd denne uken.


FiskenePå overflaten virker det som du har kontroll - venner og kolleger er spesielt støttende til dine tanker og visjoner. Realisme er likevel det viktigste elementet i dine beslutninger, og du er villig til å akseptere at ikke alt nødvendigvis vil gå din vei denne uken. Dette hindrer deg likevel ikke i å ha drømmer om fremtiden. Du vet bedre enn de fleste at også sjelen trenger god behandling, så denne uken er god for kreativitet og spirituelle aktiviteter. Du vil kanskje søke å møte andre som har et sterkt forhold til det åndelige.

I samarbeid med Eksperthjelp.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning