Ukeshoroskop uke 6

Hver uke vil du finne ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Ta en titt og finn ut hvordan din uke blir!

Publisert Oppdatert

Væren


Denne uken blir du oppmerksom på noe som påvirker din karriere og dine personlige mål. Et aktuelt spørsmål vil være hvor mye kontroll du ønsker å ha i forhold hvor din yrkesmessige vei går, samt hvem som skal ha kontroll over prosessen. Like mye som at andre bestemmer din skjebne på dette området, konfronterer du dem nå og krever å styre skuta mer på egenhånd. Det du trenger er å være glødende interessert i en jobb som er betydningsfull for deg. Hvis du ikke er engasjert i din jobb, er du nå inne i en periode hvor du kan gjøre store strukturelle endringer på arbeidsplassen.


Tyren


Du føler nå behov for å gjøre store endringer i holdninger og planer i forhold til fremtiden. Dette er en periode hvor verdier endres og du ønsker å utvide din horisont og finne mer mening med livet. Hvorvidt du gjør dette i jobbsammenheng, via studier og kulturelle interesser eller gjennom å reise, så søker du kunnskap og innsikt og nye intellektuelle verdier. Denne uken ser ut til å bli veldig verdifull på dette feltet og du kommer i kontakt med intelligente og innflytelsesrike mennesker i forbindelse med en ferie eller en reise. Når det gjelder romantikk, er kjærligheten å finne utenlands.

Tvillingene


Du opplever store forandringer denne uken, som fokuserer din interesse på hva som skjer inne i hodet ditt, fremfor hva som skjer utenfor. Det er med andre ord ikke møter og kontakt med andre som betyr noe, men de utalte følelser mellom mennesker, og kraften mellom disse. Dette vekker en dyp psykologisk interesse i deg, og du får behov for å bringe et intimt forhold til et dypere nivå. Dette er også en periode hvor drømmer og visjoner setter sine spor. Du har en drøm som du ikke klarer å gi slipp på med det første..


Krepsen


Det er et sterkt fokus på forhold nå, og i all hovedsak er du interessert i å gjøre store forandringer i hvordan du omgås andre. Du er nysgjerrig på hva som foregår under overflaten og på hvem som har makten. Det kan skje positive ting i alle typer forhold, men det er viktig for deg å vite at det er du som dominerer gangen. Det er gode tider for et gjennombrudd rent kommunikativt - spesielt til helgen. Du kan påta deg mer ansvar, men vil ikke kompromisse på ting som betyr noe for deg.


Løven


Når uken begynner er mye av dine tanker fokusert rundt arbeidslivet. Du føler at strukturelle endringer er nødvendige for at du skal kunne utfolde deg og ditt potensial i arbeidet, og i forhold til hvordan du omgås dine kolleger. Det foregår mye maktspill, men sannheten er at dette faktisk kan resultere i positive forandringer. Et annet fokusområde er forhold, og på dette området må du trå varsomt akkurat nå. Det er mange drømmer og idealer, som kan gi deg mye inspirasjon. Om det kommer noe konkret ut av dette, gjenstår å se.


Jomfruen


Du erfarer kanskje en viktig forandring med tanke på eget selvbilde og kreativitet. Utfordringen blir å overvinne angsten for hvordan du oppfattes av andre og å utvikle mer personlig styrke. Dette kan føre til forandringer i forhold til barn, og tegnene er også forholdsvis positive når det gjelder kjærlighetsforhold. På jobben har du et ønske om å realisere en drøm eller å jobbe mer med dine ideer. Du kan komme til å bli involvert i et prosjekt som har visjonære elementer forbundet med grupper eller ukjente steder- dette er noe som kan gjøre deg engasjert i flere måneder fremover.


Vekten


En stor omveltningsprosess forbundet med hjem og familie blir relevant. Dette kan vise seg å bli en positiv prosess, og faktisk kan denne uken medføre en uventet heldig familiær utvikling. Det er ekstremt gode tider for å investere i eiendom og for familieallianser som konsoliderer og forbedrer din posisjon. Nye kulturelle påvirkninger i ditt nærmiljø medfører optimisme. Nye ambisjoner realiseres. Du går styrket ut av å komme i kontakt med dine røtter.


Skorpionen


Du blir oppmerksom på endringer på det kommunikative plan, som fører til en positiv forandring på alle områder forbundet med utdannelse, reise og nettverk generelt. Tiden er inne for kontrollert ekspansjon - ethvert engasjement vil bli belønnet. Du kan danne sterke og varige bånd med nye grupper. Samtidig er det nødvendig med en forandring - både i forhold til venner og grupper, og i forhold til kommunikasjon. Det er i løpet av denne uken at informasjonen du har søkt endelig dukker opp.


Skytten


Du finner nå kanskje ut at en fullstendig gjennomgang av din økonomi er nødvendig. Men det hele ser veldig bra ut, og du har alle muligheter for en økonomisk opptur. Det som trengs er en profesjonell forpliktelse for kontrollert ekspansjon og økt ansvar. Gode venner eller kolleger slår seg sammen med deg og trekker i trådene for å gjøre dette mulig. Det er grunn til å være optimistisk til at finansene vil bli mye sterkere utover året gjennom karrieremessig avansement.


Steinbukken


Når Pluto nå kommer inn i ditt tegn - sist dette skjedde var for 200 år siden - kommer du til å føle hvilken kraft dette medfører. Du kjenner at styrken er inne i deg, og du kan være svært optimistisk med tanke på muligheter for vekst. Disse mulighetene er forbundet med videreutdanning og fjerne land, samt ekspandering av din styrke og påvirkning over andre. Innflytelesrike mennesker er på din side og gir deg de beste betingelser for å oppnå nye ansvarsområder og å organisere noe som vil ha en varig effekt på fremtiden.


Vannmannen


Merkur stopper opp i ditt tegn denne uken sammen med planeten av fantasi, Neptun. Dette er en periode med store drømmer og visjonære ideer - en ekstremt uvanlig periode hvor du blir revet med. Alt oppleves som mulig, og kanskje er det også det. Men for å realisere dine drømmer nå må du stoppe opp og revurdere dem. Det er veldig mye kreativt potensial, spesielt for skriving og kommunikasjon - sport også - men det du nå må gjøre er å samle troppene og lage allianser med venner eller grupper i uken som kommer.


FiskeneDisse dagene skjer det store forandringer i ditt sosiale liv, og ting vil finne sted blant venner og grupper som er betydningsfulle for deg. Samtidig som disse sosiale opprenskninger forløper er det mange muligheter som kommer til syne. Du treffer innflytelsesrike mennesker som kan bidra til at du når dine mål, og du får også selskap av en spesielt kjærlig og snill person som vet å mekle så det kommer deg til gode. Dette gjør det mulig for deg å danne varige bånd med mektige krefter som til syvende og sist kan hjelpe deg med å realisere dine drømmer.

I samarbeid med Eksperthjelp.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning