Ukeshoroskop uke 10

Hver uke vil du finne ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Ta en titt og finn ut hvordan din uke blir!

Publisert Oppdatert

Væren


Du føler deg utålmodig og er klar for nye utfordringer, men begynn uken med å fullføre hva som henger igjen fra forrige. I diskusjoner kommer du raskt til poenget, men velg dine ord med omhu. Til gjengjeld vil noe tale til din fordel i midten av uken, og en anbefaling kan sette fart på planene dine. Onsdag og torsdag er gunstig for økonomi. Månen inn i ditt tegn gir økt lykkepotensial og hell i kjærlighet fra lørdag ettermiddag.


Tyren


Din følelsesmessige ro og stabilitet er blant dine egenskaper som blir satt mest pris på av andre, og særlig de første dagene kan du være et trofast holdepunkt for andre. Mot midten av uken er du mer tilbøyelig til å markere deg, og her er det overraskelser av en annen karakter. Send ut invitasjoner på tirsdag og onsdag, og benytt anledningen til virksomhet. Helgen fremmer prestasjoner i dine fritidsaktiviteter. Du samarbeider bra med Jomfruen, Vannmannen og Tvillingene. Gjør en innsats for å overbevise i kjærlighet.

Tvillingene


Du er på rett sted til rett tid, og dersom du klarer å konsentrere deg om oppgavene er forutsetningene til stede for å levere varene og oppnå suksess. Du har utbytte av at andre har samme mål og ambisjoner som deg selv. Tidligere praksis gir deg et fortrinn, men du kan gjøre lurt i å sortere gjennom dine referanser for relevant og irrelevant erfaring. Orden og struktur er nøkkelen til suksess. Fiskene kan by på interessante muligheter når helgen kommer. Det er lurt å undersøke mulighetene.


Krepsen


Planeten Mars gjør entre i ditt tegn allerede på tirsdag. Noen ganger blusser det opp en situasjon som trenger omgående behandling. Nå er det ikke lenger mulig å utsette prosjekter som burde vært ryddet opp i. Legg vekt på å styrke forsvaret og disponere oppgaver på riktig måte. De positive nyhetene er at ressursene er tilstede og resultater bør overgå forventningene. Helgen er bra for partnerskap, og samarbeid vil gi deg et ekstra ben å stå på.


Løven


Du har lett for å bli trukket inn i vanskelige diskusjoner tidlig i uken. For å komme seirende ut bør du gi andre spillerom, og deretter ta ansvar. Det er ikke alltid hva du gjør, men hvordan du gjør det, som er viktig - og du scorer høyt når du taler på vegne av flere. Solen vil stå i gunstig vinkel med lykkeplaneten Jupiter i midten av uken, og torsdag er en heldig tid for å utvide horisontene og sette planer ut i live. I forretninger og kjærlighet bør du merke deg Fiskene. Lørdag byr på spontanitet og spenning, men du bør forsøke å roe ned et turbulent forhold.


Jomfruen


Dette bør bli en god arbeidsuke for deg. Du viser gode resonnement gjennom godt tilrettelagt arbeid. Din tekniske innsikt vil bli verdsatt av andre. I sosiale sammenhenger vil dine synspunkter vinne gehør, og du kan bli trukket til forgrunnen gjennom presseomtale, foredrag, demonstrasjon eller oppvisning. Særlig fredag vil være gunstig for kjærlighet, og for å begynne lengre reiser. Prøv å slappe mer av. Dersom du jobber mindre og senker kravene vil du gi mer spillerom for både deg selv og andre.


Vekten


Unngå impulsive handlinger eller tidlige slutninger ved ukens oppstart. Det er bedre du bruker tiden til å sondere landskapet. Tirsdag og onsdag har et langt bedre initiativ, og du kan være langt tryggere på å komme i havn med dine ønsker og prosjekter, og få gode tilbakemeldinger. Se ikke bort i fra at tirsdag og onsdag kveld kan fremme både vennskap og kjærlighet. Slutten av uken er bra for forretninger som du ønsker å holde konfidensielt eller skjult for allmennheten. Du kan ønske et nytt treningsopplegg, men først for å prøve.


Skorpionen


Din regjerende planet Mars forlater Tvillingene og går inn i Krepsens tegn i løpet av tirsdag, så mandag er best for ting som du ønsker å flytte eller forandre. Men herfra kan det bli et nytt fokus og nye prosjekter. Din naturlige reaksjon vil være å beskytte, forsvare, behandle og vedlikeholde. Din lidenskap og ditt engasjement vil blusse opp. Dersom omstendighetene rundt deg eller omgivelsene virker betente eller hårsåre, vær forsiktig med å reagere for oppfarende. Du er i besittelse av både ressurser og kunnskap.


Skytten


Du har et viktig arbeid å gjøre og trenger å forbedre tingenes tilstand dersom prosjekter skal ha en sjanse. Det kan være juridiske aspekter du bør gå nøye gjennom, eller du trenger å rydde opp i et regnskap. Kanskje er fokus på utviklingsland eller kulturverdier som du føler bør komme mer frem i forgrunnen. Konsentrer deg om studier og det forretningsmessige denne uken. Fredag byr på uforutsigbare vendinger. Slipp deg løs utover helgen og ri den positive bølgen som kommer din vei.


Steinbukken


Prøv å få et forsprang tidlig i uken. Dette vil gi deg kontroll og oversikt i dine forhold. Det er mulig du må ta ansvar og holde andre under oppsyn, men prøv å være rettferdig og veiledende for at de skal kunne få hjelp til å komme i mål. Kjærlighet er ikke nødvendigvis på topp akkurat nå, og du bør heller bruke energi på å sette ting i den rette sammenheng. Et samarbeid med Skorpionen kan være av betydning. Bruk også energi på studier og å utvikle ditt sosiale nettverk. Her legger du et grunnlag som vil by på interessante muligheter i fremtiden.


Vannmannen


Mandag krever diskresjon. Dine aktiviteter kan medføre arbeid bak kulissene eller på steder som ligger utenfor allmennhetens rekkevidde. Dette kan bety du har en hemmelighet eller det er noe som foregår i utlandet eller det skjulte. Tirsdag til torsdag er viktige idet månen passerer gjennom ditt tegn. Det bør være heldig, men du skal samtidig passe på at dine kontoer er i balanse. Ting som krever ettersyn bør ikke skyves til side. Ved å foreta et nødvendig vedlikehold unngå du å la problemer tvinge seg frem av seg selv.


FiskeneKjærlighet kan blusse opp for deg denne uken, eller du setter mer energi inn i kreative aktiviteter. Kanskje tiltrekkes du til det uvanlige, eller folk med svært forskjellig bakgrunn enn deg selv. Tirsdag og onsdag løftes sansene. I gruppesammenheng vil din kunstneriske og kulturelle allsidighet utgjøre en viktig ressurs. Men torsdag blir din lykkedag. Når månen entrer Fiskenes tegn kl.12 har du en sjelden anledning til å stjele showet. Det du ønsker kan få et nyttig løft. Månen er i Fiskene frem til lørdag, men torsdag er dagen - Do it!

I samarbeid med Eksperthjelp.no


Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning