Ukens premierefilm: The Guardian

Etter å ha mistet sitt mannskap i en fatal ulykke, blir den legendariske livredderen, Ben Randall, sendt for å undervise Kystvaktspirer.

Publisert Oppdatert
( Filmweb.no)Etter å ha mistet sitt mannskap i en fatal ulykke, blir den legendariske livredderen i Kystvakten, Ben Randall (Kevin Costner), sendt for å undervise ved en av de beste og tøffeste elite skolene for Kystvakten sine livreddere. På samme tid som han sliter med følelsene etter å ha mistet mannskapet sitt, kaster han seg inn i undervisningen ved å snu hele programmet på hodet med meget uortodokse treningsmetoder.

Der møter han en ung og lovende svømmer med et alt for stort ego, Jake Fischer (Ashton Kutcher), som er blitt oppdratt il å være en vinner. Randall hjelper Jake under treningen ved å få han til å klare å kombinere hans råe talent med et hjerte og dedikasjon som kreves av en livredder i Kystvaken.

Etter avlagt eksamen blir Jake med Randall til Kodiak, Alaska, hvor de møter det utemmede og farlige Bering havet. Der erfarer Jake for første gang hva det menes med Kystvaktens ordtak "Så andre kan leve".

Fakta:
Regi: Andrew Davis
Foto: Stephen St. John
Manus: Ron L. Brinkerhoff
Genre: Action / Drama
Skuespillere: Kevin Costner, Ashton Kutcher, Neal McDonough, Clancy Brown, Melissa Sagemiller, Brian Geraghty, Sela Ward, Bonnie Bramlett, John Heard, Dulé Hill, Shelby Fenner
Nasjonalitet: USA
Språk: Engelsk
Produsent: Beau Flynn, Tripp Vinson
Produksjonsselskap: Touchstone Pictures, Beacon Pictures
Musikk: Trevor Rabin
Lengde: 2 t. 21 min.
Distribusjon: Buena Vista International
Produksjonsår: 2006

Les mer om kommende kinofilmer på Filmweb.no. i_206394 i_206395

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning