Ukens premierefilm: Marias menn

Maria er førti - med tre herlige barn og en jobb hun elsker. Den vellykkede Fredrik passer perfekt inn, men så sjarmeres hun av Jonas på 22..

Publisert Oppdatert
Maria er førti - med tre herlige barn og en jobb hun elsker. Livet er fullt, men Maria fikser det meste. Godt hjulpet av sin legeromanskrivende far på loftet. Når den kjekke og vellykkede psykiateren Fredrik kommer inn i Marias liv ligger alt til rette for Det Perfekte Livet.

Men så dukker Jonas opp. Jonas er tjueto, elsker paragliding og er mildt sagt morsom. Han går helhjertet inn for å sjarmere Maria. Maria synes Jonas er søt, men hele verden heier på Fredrik og Maria, Det Perfekte Paret. Maria forsøker så godt hun kan å fortrenge følelsene for Jonas. Men hun slipper ikke unna. Hun er rett og slett forelsket.

Lykken kommer sjelden alene

To menn- to helt forskjellige verdener- hvordan skal hun klare å velge? På toppen av det hele kommer eksmannen Lasse seilende med krav om å overta hovedomsorgen for barna. Lykken kommer sjelden alene.

Vibeke Ringen debuterer som spillefilmregissør med Marias menn. Hun har film og tv utdannelse fra Volda og Los Angeles og har jobbet som regissør siden midten av 90-tallet. Hun startet U, og har siden blant annet stått for tv-produksjoner som Koht i kommunen og Borettslaget. Videre har hun regissert hele 61 episoder av Hotell Cæsar. Hun har også regissert en rekke kortfilmer og jobbet som regiassistent på de to norske spillefilmene Det største i verden og Da jeg traff Jesus med sprettert.

Marias menn har premiere førstkommende fredag over hele landet.

For mer informasjon om aktuelle kinofilmer besøk Filmweb.no i_194568 i_194567

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning