Ukens premierefilm: Jakten på lykke

Will Smith har tidligere vært mest kjent for sine roller i elleville actionkomedier. Nå nyter superstjernen stor suksess i det kinoaktuelle dramaet "Jakten på lykke".

Publisert Oppdatert
Chris Gardner (Will Smith) er en oppegående familiefar som sliter med å få endene til å møtes. Han gjør tapre forsøk på å løse det konstante økonomiske presset de lever under, men uten hell. Til slutt orker ikke kona Linda (Thandie Newton) lenger, og forlater ektemannen og deres femårige sønn Christopher (Jaden Smith).

Selgeren, og nå alenefaren Chris søker hele tiden etter en bedre lønnet jobb og bruker alle triks i boka. Etter hvert får han en ulønnet traineestilling i et anerkjent aksjemeglingsfirma, og håper at han til slutt ender opp med en fast jobb og dermed en lysere framtid for han selv og familien.

Men uten en økonomisk hvilepute blir Chris og sønnen kastet ut av leiligheten de bor i og blir tvunget til å sove på gata, busstasjonen, offentlige toaletter eller der de i det hele tatt kan finne ly for natten.

Oscarnominert

Til tross for alle problemene gir ikke Chris opp jakten på lykke. Han er en hengiven og kjærlig far for sin fem år gamle sønn og skåner ham så godt han bare kan.

Will Smith er nominert både til Golden Globe og Oscar i kategorien for Beste mannlige hovedrolle for rollen som Chris Gardner!

Se filmtraileren her!

Les mer om kommende kinofilmer på Filmweb.no.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning