Ukens premierefilm: Alpha Dog

Ukens utvalgte premierefilm har en imponerende rolleliste med høy siklefaktor. Eller hva sier du til Justin Timberlake og Bruce Willis..?

Publisert Oppdatert
Nick Cassavetes (The Notebook, John Q) er regiansvarlig for en imponerende gruppe skuespillere i ALPHA DOG. Filmen er inspirert av virkelige hendelser og tar for seg tre skjebnesvangre dager for en gjeng tenåringer fra Sør-California.

ALPHA DOG er historien om den viljesterke gjenglederen Johnny Truelove (Emile Hirsch). Han lever et bekymringsløst liv som narkolanger på mellomnivå i San Gabriel Valley i Los Angeles. Johnny og gjengen lever i sin egen lille verden uten en eneste bekymring - alt livet dreier seg om er festing og moro og planlegging av den neste begivenheten. Johnny har alltid penger, jenter svermer rundt ham hele tiden, forretningen går strålende og det finnes alltid nok dop til å holde vennene fornøyde.

Unge, pengesterke og på toppen av hierarkiet i sitt selvkonstruerte univers - har handlingene for Johnny og vennene ingen konsekvenser. Hva som helst kan skje. Og i løpet av tre dager under den varme California-solen - er det akkurat dèt det gjør. Med ett er de alle innblandet i en tragisk forbrytelse og må stå til rette for de følelsesmessige og moralske dilemmaene som dette medfører.

Filmen er et drama basert på virkelige hendelser i Jesse James Hollywoods liv, narkolangeren som ble en av de yngste som noensinne har havnet på FBIs "most wanted" liste.

På rollelisten: Bruce Willis, Emile Hirsch, Justin Timberlake, Anton Yelchin, Sharon Stone, Ben Foster

Les om flere kommende kinofilmer på Filmweb.no.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning