Trykksaker til bryllup

Jeg er ikke særlig kreativ når det gjelder "hobby-ting", men liker å bruke data. Her finner du våre trykksaker til bryllupet.

Publisert Oppdatert
Vi gifter oss den 22. mai og har laget alle "trykksaker" til bryllupet selv. Jeg er ikke særlig kreativ når det gjelder "hobby-ting", men liker å bruke data, så alt er laget i Microsoft Publisher og printet ut på vår hjemme-PC.

Det startet med at vi tok bilder av oss selv og kirken, som jeg "bearbeidet" i Microsoft Photodraw. Jeg "klippet" ut et hjerte av bildet vårt og lagret det i "TIF-format" (Dette formatet gjør alt rundt bildet blir gjennomsiktig...) Så åpnet jeg bildet av kirken, og endret utseendet med en ferdig design-effekt som lå i programmet. Deretter kopierte jeg inn og plasserte hjerte-bildet av oss. Og vips så var motivet til forsiden på sangheftet, kirkeprogrammet og invitasjonen klar.

Vi kjøpte kartongark (160 gr.) i lavendel farge og noen ark i lys gul. Deretter var det bare å prøve seg fram med forskjellige skrifttyper til vi ble fornøyd. Bordkorta ble printet ut med "brudepar-motivet" på, og deretter printet vi ut alle navna på gul kartong. Navna ble klippet ut med "bord-saks" og limt på bordkorta.

Dette er et tips å anbefale, ikke ble det særlig dyrt heller. Kartongarkene kostet kr 3,- pr. stk. Så det er prisen pr. invitasjon. Og vi fikk 5 bordkort pr. ark så de ble heller ikke dyre pr. stk.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning