Trådløst på farten

Om du er ute og reiser eller bare drar med deg laptopen eller PDA-en på en kort tur i byen, så er det store sjanser for at du finner trådløse soner som du kan koble deg til.

Publisert Oppdatert
Hotell

Flere og flere hoteller tilbyr trådløst nett. Vanligvis må du betale enten for enten en time (evt. halvtime) eller for et døgn. Om du har behov for trådløst nett på reisen, så er det nok ikke dumt å ta en telefon eller sende en mail til hotellet på forhånd. Det er fortsatt enkelte hoteller som ikke har mulighet for trådløs tilkobling. Du kan også sjekke hotellets nettsider.

Flyplasser og stasjoner

Også de største flyplassene og buss-/togstasjonene rundt om i verden tilbyr trådløst nett. Du betaler som regel med kredittkort direkte på nettet og blir belastet for tiden du bruker. Dette er nok spesielt praktisk for de som reiser i forbindelse med jobben og som har litt ekstra ventetid for å komme seg videre. Men om du er på ferie, så kan det jo være en fin anledning til å sjekke e-post og nyheter mens du venter.

Trådløs sone på Gardermoen.

Bensin, pølser og trådløst nett

Flere Statoilstasjoner her også trådløst nett. Her kan du parkere utenfor eller ta med deg laptopen inn på stasjonen. Veldig greit for den som trenger en matbit, drivstoff og å sjekke e-posten på farten. Selgere som reiser rundt med bil har bl.a en grei løsning her. Les mer her.

Kafeer og restauranter

Enten du skal ha et jobb-møte eller bare er på en liten bytur, så kan du alltids finne en kafè eller en restaurant som tilbyr deg trådløst nett. Mange av disse har til og med gratis oppkobling.

Finn en trådløs sone

WLAN Locator kan du søke deg frem til en trådløs sone i nærheten av der du er. Treffene inneholder stort sett hoteller, bensinstasjoner, flyplasser og liknende. i_193453

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning