Topp ti gavetips

Om du ikke har fantasi til å finne en god bryllupsgave, gir vi deg de ti beste tipsene som garantert vil gjøre brudeparet fornøyd.

Publisert Oppdatert
Det er vanlig for brudepar å legge ut ønskelister hos forskjellige butikker og andre steder for å gjøre jobben lettere for bryllupsgjestene. Kjøkkenutstyr er alltid populært og dette vil garantert gjøre paret fornøyd, ta en titt under på de ti beste gavetipsene. Skal du gifte deg, er dette også verd oppmerksomheten fra deg!

Hverdagsservice

Et fint sett med hverdagsservice kan brukes både til frokost og middag, samt vennesamlinger og fester. For å finne den rette typen, bør du velge en stil gjerne i kremfarger eller rene hvite farger. Dette er fordi servicet enkelt kan brukes til festlige anledninger samt hverdag når fargen er allsidig.

Attraktive mikrobølger- og oppvaskemaskintrygge alternativer finnes i 20-sett. Et femstykker sett inkluderer middagstallerkner, salattallerk, suppe/pastabolle, en kopp og en sauseskål.

Uformellt glassett

Du bruker bryllupskrystallet til spesielle anledninger, men til daglig bruk trenger du et uformellt glassett. Vanlige glassett er ikke like vakre som krystallsett, men du finner likevel mange varianter i pene design, stiler og farger. Globet-stilen er elegant nok til å kunne brukes til fest, samt til hverdags. Det finnes mange forskjellige typer å velge mellom fra vinglass, vannglass og juiceglass.

Kjøkkensett

Et hvert hjem behøver et godt kjøkkensett i hverdagen. Polert og rustfritt stål er bra for kjøkkenredskaper, og dessuten finnes det i mange vakre varianter. Du finner kjøkkensett som lett kan vaskes i oppvaskemaskinen uten å risikere at de ruster.

Mikseboller

Det høres kanskje ikke særlig glamorøst ut, men du vil ombestemme deg raskt når du ikke har en stor nok bolle å mikse i. Du vil forstå at dette er noe alle kjøkken trenger. Et kvalitetssett av glassboller sikrer at du har varierte størrelser, i tillegg kan du bruke de som vakre serveringsboller.

Om du tenker at det kan bli vanskelig å lagre de på kjøkkenet, kan du kjøpe noen glassboller som enkelt kan lagres.

Mikser

Det går ofte fint å vispe sauser og supper for hånd, men enkelte ganger må du mikse svært lenge og hardt. Det er slitsomt. Om du vil mikse noe sammen i full fart, kan du finne vanlige miksere i de fleste butikker. Det er flere forskjellige å velge mellom i forhold til hurtighet og kraft, størrelse og design. Håndholdte miksere er gode og sterke å bruke.

Kokeredskap

Du behøver ikke tenke at brudeparet er gourmetkokker for å finne et flott sett med gryter og panner til kjøkkenet deres, eller om du ønsker det til ditt eget bryllup. Du kan få dekket mesteparten av kokingen med to stekepanner, en sausepanne, en litt større gryte og en potetgryte samt en stor gryte. Teflonpanner gjør rengjøringsjobben enklere, mens rustfritt stål er perfekt om du skal brune kjøttet godt.

Toaster ovn

En brødrister er en klassisk bryllupsgave, og den kan selvsagt komme til nytte. Likevel, en toasterovn kan hjelpe deg med brødbaksten, tining og oppvarming, til og med kjøttmat. Til forskjell fra microbølgerovner, vil toastovnen varme rettene slik at de får en sprø overflate og kjennes fersk ut. Moderne toastovner er raske og du finner mange varianter og stiler som passer inn på kjøkkenet.

Blender

Det er få kjøkken som er komplette uten en blender til å mikse sammen smoothier, drinker, milkshaker, dressinger og sauser. Denne bryllupsgaven er også klassisk, men ikke i samme kategori som en vanlig plastmikser du plukket opp til din første leilighet. En god blender har mange fartsmuligheter, finnes i rustfritt stål med en glassbeholder som holder drinkene kalde og gode.

Vinglass

Om du vil drikke et glass vin hver dag, ser det litt dumt ut å bruke det vakreste av det vakre i krystall. Du kan likevel få tak i kvalitet for hverdagsbruk. Å ha et elegant sett med vinglass på lager til gjestene er smart og vakkert på samme tid.

Bestikk

Et hvert kjøkken trenger et godt sett med bestikk, men mange mennesker er bekymret for prisen uten å tenke over at et godt bestikksett varer et helt liv. Heldigvis kan du la andre investere i bestikket for deg om du ønsker deg dette i bryllupsgave, men tenk på kvaliteten når du kjøper det i gave selv!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning