Tommy alene

Komiker Tommy Steine åpner Stand Up- turnèen sin “Helt Aleine Show” på Sanden Hotell tirsdag. Det er duket for morsom diskusjon på scenen.

Publisert Oppdatert
Når den rappkjeftede Tommy Steine legger ut på en ukes Akustisk Vinterturnè, skal det åpnes for latter og innholdsrik humor for alle penga. Steine går bort fra dansen en stund og satser på vitsing.Nytt manus

Artistpromotor for Villspor as, Roar Stensgrimsen, sier showet til Steine kan bli noe helt nytt;
- Ryktene sier noe om at Tommy Steine skal prøve ut nye tekster, så det kan jo bli spennende. Går han med planer om nytt Stand Up Show? Kommer han til og motivere alle mellomlederene som er i salen? Eller blir det innslag av sang og musikk, spør Stensgrimsen i en pressemelding.

Promotoren forteller at Steine innad i Stand up komikermiljøet går for å være den råeste gutten i klassen.
-Han er et forbilde for alle, både på og utenom scenen. Dette fordi han alltid har vært superseriøs med det han driver med, noe som har gjort han veldig allsidig og respektert, mener promotoren.
Stensgrimsen forteller at Tommy Steine har mange spesialiteter på scenen, blant annet hans ubetalelige tolkninger av samfunnets mange "minoriteter" og en uslåelig evne til å fleipe med dialekter.

-De er bare geniale! Tommy Steine på scenen tør å være kontroversiell, og har fått både ris og ros for dette. Det har resultert i at Tommy har funnet sin kurs, og at han viser hva han ønsker å oppnå som komiker. Nemlig å " Si det andre tenker, men ikke tør å si!", mener han.

Kvinnelig gjest

Tommy Steine er en ruvende skikkelse i humorens verden, - ikke bare fordi han måler 196 cm på strømpelesten, men også fordi han anser seg selv som selveste kongen. Han har fått mange suksesser i løpet av årene Tommy har også invitert med seg en ny komiker fra Stand Up scenen i Oslo.
- Dette er meget generøst av han, eller er dette hans alibi i forhold til uka vi skal inn i? Spør Stensgrimsen og referer til den kommende Kvinnedagen samme uken.

Publikum skal nemlig få stifte nærmere bekjentskap med forfatter, stand up komiker og kvinne Mona Moe. Stensgrimsen mener hun kan pirre publikum på riktig måte;
-Hun er jo litt smågal, funderende og veldig rask med kommentarene sine. Akustisk Vinter syns det er kjempestas at Mona Moe takket ja til denne gjestejobben, sier Stensgrimsen. Promotoren oppforder folk å se opp for den ungen damen og ønsker samtidig publikum velkommen til latteraften med Steine.
- Ta med gode venner og godt humør, sier han.Turnedatoene er som følger:

  • Tirsdag 6. Mars - Sanden Hotell i Hokksund

  • Onsdag 7. Mars - Quality Hotell Grand, Kongsberg

  • Torsdag 8. Mars - Kulturslottet Soria Moria, Oslo

  • Fredag 9. Mars - Molle Restaurant & Café, Drøbak

  • Lørdag 10. Mars - Baracoa Café, Asker

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning