Tips til planlegging

Ja, da er man i gang med planleggingen av den store dagen. I den anledning vil jeg dele noen tips med dere.

Publisert Oppdatert
Tema: havet

Siden både jeg og samboeren min er fra øyer nordpå, skal vi ha havet som tema, så da går det som en rød tråd igjennom innbydelsene og dekoreringen. Farvene blir Blåtoner,sølv og natur/sand.

Invitasjoner

Innbydelsene blir å se slik ut når jeg er ferdig:

Marineblå passepartout kort med oval ramme, inni ramma er det marmorert eller sandfarvet papir med stempelmotiv av skjell i sort eller sølv.

Og utenpå passepartout-kortet skal vi brette et lyeblått transparent papir slik at motivet vises igjennom og så skal vi skrive bryllyp eller Invitasjon i sølv med kalligrafipenn. For å holde dette sammen skal vi ha marineblått eller sølvfarvet bånd. Inni kortet blir vi å ha marmorert eller sandfarvet papir hvor vi har skrevet ut innbydelsen på Pc med Monotype Corsiva tekst.

Pynten på bordene blir enten markblomster som man plukker selv dagen før dagen, eller enkle oppsatser med blåtoner og andre blomster. Belysningen blir små telysglass fra Ikea og rundt skal vi legge små polerte stener i fine farver og skjell.

Serviettene blir å gå i blåtoner, mens duken er hvit.

Bordkort

Bordkortene blir laget slik:

Enten store skjell med blå sløyfe på som vi skriver navnet til vedkommende eller papirkort med bølgeformet kant og pålimt små pene skjell og navnet i sølv.

Alt utstyret bestiller jeg fra Panduro Hobby sin store hobbykatalog.

Transport

Transport til og fra kirken blir enten hest og kjerre, eller en Amcar regner jeg med, jeg blir å høre med lokale krefter der. For gjestene blir vi å høre hvor mye det koster å leie en buss.

For oss med et stramt budsjett så måtte jeg finne en ok løsning angående brudekjole da en ny koster veldig mange penger og jeg ikke egentlig vil kjøpe brukt, så jeg lette på nettet og fant e-bay stores hvor du kan få årets modeller til halve den amerikanske prisen. De sender over hele verden også.

Håper alle gleder seg like mye som meg til den store dagen!Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning