Tips til planlegging

Jeg har lyst dele et par tips angående hvordan man kan gjøre bryllupet litt annerledes enn alle andre.

Publisert Oppdatert
Vi er hvertfall av den oppfatning at vi ønsker at andre skal huske vårt bryllup for nettopp å være litt annerledes....

Venner som hjelper
Jeg har veldig mange gode venner, og ønsker at disse skal ta del i dagen vår. Vi har valgt en forlover hver, men fikk et tips av et annet vennepar som giftet seg. Hva med ha 2-3 venner som leser opp bibelvers i kirken? Da får vi samtidig "krydret" selve vielsen litt.

Annerledes brudemarsj
Vi har også lyst ha en litt annerledes brudemarsj ut av kirken. Det er jo tross alt en stor fest at vi har bestemt oss for leve resten av livet sammen. Har en venn som skal spille trompet, og ut av kirken skal vi spille en rask låt av Herk Albert. Hvorfor ikke? Det er jo vår dag, våre ønsker som skal bli oppfylt. Låta er velkjent i venneflokken, da min samboer alltid setter på denne på fest.

Vi har også planer om lage bildevisning på pc. Skal skanne diverse bilder av venner, familie og oss, som skal stå og gå i et hjørne på festlokalet hele kvelden. Litt morsomt for gjestene å se bilder av seg selv tilbake i tid. Det blir jo litt mimring i form av taler også i løpet av kvelden.

Invitasjoner
Jeg har også tips angående lekre innbydelser. Meget lette å lage, men veldig pene når de er ferdige.

Du kan velge hva slags materialet du vil på selve "innpakningen". Forsiden kan det gjøres mye forskjellig med. Hva med skjære hull i form av et hjertet i forsiden, og legge til et bilde av brudeparet? Hva med pynte forsiden med deres eget monogram?

Slik ser hvertfall denne innbydelsen ut. Arkene er lagt over hverandre, og bundet sammen av det hvite silkebåndet med ringene i. Det hvite arket kan du også f. eks klippe til med en pen kantsaks. Det hvite "matpapir-arket" kan du få kjøpt i forskjellige størrelser blant annet hos Byporten i Oslo. Du lager teksten i Word, og printer direkte på arket. Har ikke forsøkt å kopiere, men det er jo mulig at også dette går. Det samme kan gjøres med bordkortene.
Lykke til!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning