Tips til bordpynt

Vi har surfet litt rundt på forskjellige sider og tittet på bordpynt. I denne artikkelen viser vi deg noe av det vi fant.

Publisert Oppdatert

Boller med blomster og flytende
lys gjør seg veldig godt som bord-dekorasjon. Fargesammensetningen på bildet passer inn i ett vårbryllup. En silkerose er her plassert i en klar glassbolle fylt med vann. Sammen med rosen er det plassert fire lys, formet som roser. Om du ønsker det er det nydelig å bruke en frisk rose i stedet for silkeblomsten. Varier gjerne med fargene slik at bordpynten matcher din brudebukett, og annen pynt, servietter og andre lys.

Disse lysene er nydelige
stemningsskapere. Passer like godt til ett vinterbryllup som et bryllup om sommeren. Lysestakene fylles med litt vann, og de små ovale lysene settes lett flytende på vannet. Om du ønsker det er lysene like fine andre steder i bryllpslokalet enn på bryllupsbordet, eller hva med å gi ett slikt lys til noen av de som har hjulpet deg å lage ett minnerikt bryllup?

Nydelige hvite dekorasjoner
laget av timeglass formede beholdere. Her er det kun fantasien som setter grenser. Den nederste beholderen er her fylt med en hvit silkerose, mens et lys er plassert i den øverste delen av beholderen.

Bildene på denne siden er hentet fra Illuminations />, som også selger alt utstyret. Desverre sender de ikke til Norge foreløpig, men de lover at det snart blir mulig. Illuminations er uansett verdt et besøk for inspirasjon!! Du sikkert finne noe av det samme utstyret i norske butikker som selger lysdekorasjoner.


Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning