The Sims 2 - Forretningsliv

Jeg hadde ryddet vekk The Sims 2 og spillet var ikke engang installert på PC-en etter en formatering. Så kom det en ny utvidelsespakke og galskapen er i gang igjen.

Publisert Oppdatert
The Sims er et av verdens mest selgende dataspill. Det fenger tydeligvis både barn og voksne, selv om det er begrenset med både vold, sex og action.

Etter å ha spilt meg lei på grunnpakken, tatt eksamen utallige gange i "Livets skole" og festet hele natta i "Uteliv", så kom jeg plutselig over "Forretningsliv" i en butikkhylle.

Nå slipper vi å vente på at simmene skal komme hjem fra jobb. I stedet kan de starte sin egen bedrift, enten hjemme eller i et eget lokale. Og det fenger igjen. Hele påsken har gått med til å få familiebedriftene til å gå rundt.

Du kan velge å bli baker, starte lekebutikk, restaurant, skjønnhetssalong og mye mer. Du kan til og med ansette andre simmer.

"Forretningsliv" inneholder selvsagt flere nye muligheter også. Blant annet en å bygge halve plan i husene, uten å jukse. Det er også flere nye møbler, gulv og tapeter.

Du kan lese mer om "Forretningsliv" på den offisielle hjemmesiden til The Sims 2 . Der finnes det er godt forum, flere gode linker og muligheter for å laste ned stæsj til spillet. Om du melder deg inn og betaler noen kroner, får du tilgang til alt du kan tenke deg.

__________________________________________________________________________

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning