Syk Elvira avlyser alle konsertene

Som vi tidligere har skrevet om skulle Elvira Nikolaisen denne uken være godt i gang med Akustisk Vinter-konsertene. Nå avlyser derimot artisten alle konsertene denne uke grunnet influensa.

Publisert Oppdatert
Tre timer før lydsjekk og Akustisk Vinter premiære på Sanden Hotell i Hokksund tirsdag, fikk arrangøren og kulturbyrået Villspor AS en svært trist telefon fra Elvira Nikolaisen. Hun er som store deler av Norge slått ut av influensa.

- Dette betyr at denne ukes, lenge planlagte Akustisk Vinter turné på Østlandet, måtte avlyses på grunn av sykdom, forklarer artist promotor Roar Stengrimsen i kulturbyrået Villspor AS.

Likevel lover promotoren at Elvira vil komme sterkt tilbake uten å skuffe publikum som allerede har kjøpt billetter.

- Vi har allerede klart å løse et puslespill på nye datoer på utrolig kort tid. Nesten alle billettene til alle byene var utsolgt, så det er sikkert mange som nå sitter med billett og lurer på hva de skal gjøre. Elvira Nikolaisen vil sammen med gitarist

Trond Mjøen starte turneen på Sanden Hotell i Hokksund - tirsdag 27. mars, og avslutte på Baracoa Café i Asker - lørdag 31. mars, sier Stengrimsen.

Nye konserter

Arrangøren informerer om at nesten alle billettene til de avlyste konsertene er solgt ut, noe som gjerne skaper litt forvirring hos publikum. Likevel forklarer Stengrimsen at kjøpte billetter gjelder til de nye konsertdatoene. Hvis ikke dette passer, så kan eller må kjøpte billetter refunderes på utsalgssted inne onsdag 7. mars. Hvis ikke man bruker denne tidsfristen, så vil man ikke kunne få igjen sine penger.

-Vi syns dette er leit, men vi prøver i samarbeid med Elvira og finne den beste løsningen, noe vi føler vi har gjort. Sykdom er desverre ikke noe vi kan råde over, sier Stengrimsen.

Promotoren er likevel positiv og tror at problemet vil løse seg snart.

- Vi ønsker Elvira Nikolaisen god bedring. Vi oppfordrer henne til å holde seg varm, spise sunn mat, drikke godt og sove mye, slik at hun er frisk og rask igjen til slutten av mars, sier han.

Nye datoer på Akustisk Vinter turneen med Elvira Nikolaisen:

Tirsdag 27. Mars - Sanden Hotell, Hokksund
Onsdag 28. Mars - Quality Grand Hotell, Kongsberg
Torsdag 29. Mars - Soria Moria, Oslo
Fredag 30. Mars - Molle, Drøbak
Lørdag 31. Mars - Baracoa Café, Asker

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning