Stilrent og enkelt

Med de rette produktene behøver det ikke være komplisert å innrede i hjemmet.

Publisert Oppdatert
Nye dørvinduer, hylleknektsystem og trappefornyelsesløsninger fra Lundbergs stilrene og enkle innredningsløsninger er for alle rom.

Design og funksjon

Kjedelige panelovner kan eksempelvis gjemmes bak fine radiatorskjulere, paneler kan skape en levende atmosfære og en egen designet hylle kan brukes både til oppbevaring og som dekorasjon. Samtlige innredningsprodukter fra Lundbergs holder en høy kvalitet og forener design og funksjon i hjemmet.

Lundbergs markedsfører produkter med praktiske innredningsløsninger med design som er enkle å montere selv og som fornyer innredningen.

- Man behøver ikke renovere et helt rom for å skape en ny innredning. Lek istedet med detaljene og se hvilke muligheter som finnes. Bare å skjule radiatorene kan gi rommet en helt ny karakter. Våg å blande ulike stiler for å få frem din egen personlige stil hjemme, sier Anki Hartmann, Lundbergs Produkter.

Dørvinduet Orust

Ønsker du å gi dørene i huset ditt et nytt løft tilbyr Lundbergs dørvinduet Orust. Ett eller flere vinduer kan settes inn i dørene du allerede har i huset, noe som vil gi rommet et mer moderne og trendy utseende, samtidig som det vil gi rommet nytt perspektiv.

Dørvinduet Orust finnes i både hvitmalt og sølvmalt Medium Density Fibreboard. Man har også valget mellom klart eller frostet glass. I tillegg kan man velge mellom to størrelser.

Hylleknektsystem handler om å bygge og designe din egen hylle eller et hyllesystem. Lundbergs hylleknektsystem skal være en drøm for innredningsinteresserte. Det unike med systemet er at det er stegløst slik at man selv kan kombinere og bygge på mange ulike måter, alt fra en enkel hylle til en hel vegg.

Hyllesystemet består av fire ulike deler: veggskinne i massiv, ubehandlet eik i tre størrelser, tilpasset for hylleplatenes ulike dybde.

Match hyllesystemet med hylleplater i eik, frostet glass eller hvitmalt furu. Med trinnløs flyttbar montering av hylleknektene på veggskinnen, er dette en bra konstruksjon og suveren funksjon mens man selv bygger hyllens design.

Trappefornyelse

Med Lundbergs trappesystem kan du på egenhånd lett fornye trappene i hjemmet ditt. I Lundbergs sortiment finner du alt du behøver for en vellykket renovering. To typer trappetrinn, en for åpne trappeløsninger og en for tette trappeløsninger.

Man har også valget mellom tre ferdige typer rekkverksløsninger eller man kan skape sin egen løsning. En av løsningene er tilgjengelig i hvitlakkert Medium Density Fibreboard, mens de to siste kommer i ubehandlet furu som kan lakkeres, males eller beises etter behov.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning