Spesielle julegaver på nettet

Er du på jakt etter en spesiell julegave som kan kjøpes over nett? Her finner du en liste over flere nettbutikker med spennende innhold nå før jul.

Publisert Oppdatert
Gavekort for tid og opplevelser!

I en tidligere artikkel . Nettstedet fokuserer forøvrig på å få folk til å stoppe opp og tenke over hva de egentlig vil bruke kreftene sine til i en stresset hverdag rett før jul.

Monogram

Et monogram er et symbol eller et navn som er brodert på noe. Hos Monogramservice finner du håndplukkede produkter til årets julegave til mødre, fedre, døtre, sønner, bestemødre, bestefedre, onkler, tanter, fettere, kusiner, nevøer, nieser, venner og kolleger. Dette er en utmerket gaveidé både til den som har alt, og den som ikke har noen ting. Alle liker å se navnet sitt, spesielt når det er nøyaktig brodert med flotte, små sting i en farge som passer perfekt. Monogramservice finner du her .

Wallies

Wallies er selvklebende pynt som man kan sette opp på vegg eller dekorere møbler med. Man dypper dem i vann og setter dem på veggen og så er det klart! På det svenske nettstedet Inreda.com !

Kurv med gaver.

Nettstedet Ikurv.no har satt sammen flere forskjellige typer kurver med innhold som passer nesten uansett hvem du skal handle gave til. Deres mål er å tilby gavekurver av høy kvalitet med særpreg. Hva med å gi kjæresten en skikkelig velvære kurv? For eksempel en som inneholder et stort sort kvalitetshåndkle fra Turiform 90x150 cm, en Ciccarelli deospray, en dusjsåpe 300 ml og en after shave 100 ml. Samt 2 stk. Duc d'O eksklusive belgiske konfektesker på 90 og 125 g

Billettnett

Billettnett er et samarbeid mellomerfarne billettformidlere som skaffer billetter når det er utsolgt andre steder. Kan være verdt et forsøk om du ønsker å gi en gave som ellers er vanskelig å få tak i for mottageren. Billettnett finnes her .

De beste råvarene levert direkte på døra!

Kolonihagen er resultatet av flere års frustrerende jakt på moden frukt, grønnsaker med smak og brød som holder seg mer enn ett halvt døgn i brødboksen. Kolonihagen har gjort det enklere for deg som er opptatt av kvalitet, opprinnelse og matvaresikkerhet, og tilbyr alle som er bevisst hva de putter i seg, å abonnere på de beste produktene. En gave som helt sikkert blir satt pris på av de som liker å lage mat.

Spesielt undertøy!

Lag undertøy til en du er glad i! Her kan du designe ditt eget undertøy, eller enda bedre, noen du ønsker å glede til jul, sitt undertøy. Bilde av kjæresten på underbuksa? Eller kanskje deg på kjærestens? Du bruker dine egene bilder eller velg fra faste motiver. Du kan også legge på valgfri tekst. Your Underwear finner du her .

(Vi gjør oppmerksom på at Kvinneguiden ikke har handlet i nettbutikkene nevnt i artikklen.)

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning