Sort jul

Det tryggeste valget til julebordet..

Publisert Oppdatert
De fleste designere og moteinteresserte vil hevde at det safeste å satse på til enhver fest, er en liten, sort kjole. Til absolutt de fleste anledninger passer det med en sort kjole.

Aldri feil

Mange vil også si at det er lite kreativt og mangel på fantasi dersom du kommer med den svarte pryden, likevel er det et evigvarende plagg som nok aldri går av moten.

Og skal du pynte deg til julebordet, julefesten og nyttårsaften i år, er det aldri feil å finne frem kjolen fra skapet. Den lille sorte er nemlig elegant, sexy, slankende og pynta på samme tid og får deg til å se ut som en sofistikert stjerne uansett når du bærer den.

Nedenfor kan du klikke deg igjennom et par bilder vi har hentet fra Victoriasecret.com og Asos.com, her ser vi kjolene med snitt som er i vinden for øyeblikket. Korte, vide ermer, 60-og 80-talls inspirert. Akkompagniere gjerne med en liten blyantveske i sort, gull, lilla eller sølv, høye pumps med platåsåle fremme, store øreringer, langt kjede eller rett og slett håret ditt som den beste accessoarien!Den lille sorte

=images) value = 0; show(value); }


Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning